Ők lesznek a Hősök: Újjászületés című minisorozat magyar hangjai

2015. november 16. - Jasinka Ádám

 A Hősök mondhatni a 24 trendjét követve hosszú szünet után egy minisorozattal, egy limitált szériával tért vissza a tévéképernyőkre, amely - ahogyan a 24 esetében is - ha leszaggatta volna az amerikai nézettségi plafont, akkor se mini, se limitált nem lett volna, de ez egy másik kérdés. Az anno nagyon népszerű, kvázi szuperhősös sorozat az Amerikai Egyesült Államokban szeptember 24-én folytatódott, nálunk pedig november 26-án kerül adásba a Hősök: Újjászületés címet kapó 13 részes évad első epizódja a PRO4-en.

hosokujjaszuletes.jpg

 A folytatás története a Texas állambeli Odessa városát ért, sok áldozatot követelő támadás után öt évvel játszódik majd. A szörnyű eset óta sok idő eltelt már, de még mindig a különleges képességekkel rendelkező emberek egy csoportját okolják a katasztrófa bekövetkeztéért. Ők emiatt folyton menekülni kényszerülnek, hiszen vannak, akik meg szeretnék szerezni a képességeiket.

 Mint minden folytatásnál, ahol megvan a lehetősége annak, hogy az egykori ismert és kedvelt karakterek (és színészek) újra feltűnjenek, az egyik legfontosabb kérdés, hogy ők megkapják-e a régen megszokott magyar hangjukat. A Hősök: Újjászületés egyik főszereplője a Jack Coleman által játszott Noah Bennet lesz, akit ismét Kautzky Armand szólaltat meg magyarul, de a szinkronrendező, Zentai Mária és a tévéadó ügyelt a korábbi párosításokra többek között még Sendhil Ramamurthy és Kárpáti Levente esetében is. A stáblistáért köszönet a TV2-nek!

Hősök: Újjászületés (Heroes: Reborn)

Jack Coleman - Kautzky Armand
Zachary Levi - Széles Tamás
Robbie A. Kay - Nikas Dani
Judith Shekoni - Nádasi Veronika
Ryan Guzman - Horváth Illés
Gatlin Green - Kardos Eszter
Jake Manley - Czető Roland
Henry Zebrowski - Varga Rókus
Carlos Lacamara - Galbenisz Tomas
Peter Mooney - Fekete Zoltán
Francesca Eastwood - Urbán Andrea
Eve Harlow - Agócs Judit
Danika Yarosh - Berkes Boglárka
Nazneen Contractor - Kisfalvi Krisztina
Rya Kihlstedt - Spilák Klára
Clé Bennett - Zöld Csaba
Lucius Hoyos - Pál Dani
Derwin Phillips - Gubányi György
Rachael Ancheril - Erdős Borcsa
Dylan Bruce - Túri Bálint
Toby Proctor - Mikula Sándor
Krista Bridges - Orosz Anna
Pruitt Taylor Vince - Törköly Levente
Sendhil Ramamurthy - Kárpáti Levente
Tammy Isbell - Szitás Barbara

Magyar szöveg: Petőcz István:
Hangmérnök: Tóth Imre
Szinkronrendező: Zentai Mária
Stúdió: Masterfilm Digital

A kép forrása: PRO4 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása