Frei Tamás újra a TV2-n

2015. november 12. - Jasinka Ádám

 Nemrég jelent meg az egykor talán Magyarország legismertebb műsorvezetőjének, Frei Tamásnak a legújabb könyve, ami előző regényciklusához hasonlóan ismét a mai Magyarországról szól és egy olyan jövő(jelen?)képet fest, ami talán keveseknek lehet csak örömteli. Amikor hivatkozni, utalni kell egyes ismert emberekre, akkor mindig bajban vagyok, ha egy olyan valakiről kell írni, aki már közel sem csak az, és közel sem csak abból él, amivel egykoron megismertette magát. Frei Tamás - ahogyan még jó páran itthon - műsorvezetőként, tévés szakemberként kezdte, de ma már mással foglalkozik, így talán nem pontos őt műsorvezetőként emlegetni.

osszezarvafriderikusszalfrei.jpg

 Frei Tamás a kávéüzletei és regényei mellett most viszont visszatér a magyar tévézés világába, igaz csak egy adás erejéig, ugyanis ő költözik be legközelebb Friderikusz Sándor mellé 24 órára. Az Összezárva Friderikusszal készítői már az első szezonban is jól választották ki a vendégeket, de a másodikban különösképpen jó érzékkel döntik el, hogy kik töltsenek egy napot összezárva Friderikusszal. A meghívottakkal a műsorvezető olyan dolgokról is beszélget, amikről máshol nem is igazán lehet hallani vagy olvasni, és itt most nem a bulváros témákra gondolok, hanem az olyanokra, amik által jobban meg lehet ismerni, meg lehet érteni az adott vendéget és annak bizonyos tetteit. A Frei Tamással készült epizód november 15-én, a Sztárban sztár után kerül adásba és nagyon érdekesnek ígérkezik.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása