Kiderült, mikor kezd A konyhafőnök junior változata

2015. október 28. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub idén több új formátumot és műsort is bevet azért, hogy növelje legfiatalabb kábelcsatornájának, az RTLII-nek a nézettségét. Adnak futballmérkőzéseket, külföldi sorozatokat, Pimaszúr is ide cuccolt át a SuperTV2-ről, itt indult az új magyar szitkom, a butiquehotel.hu és ide érkezett világpremierként a Partyzánok is. Novembertől pedig az RTLII-n jelentkezik a népszerű főzős reality, A konyhafőnök gyermek változata is.

akonyhafonokjuniorrtlii.jpg

 Az ősz második felében azonban nem csak az RTL Klub műsorrendje változik meg, hanem az RTLII-é is, ugyanis november 9-én nem csak A konyhafőnök Junior debütál, hanem a Cool TV-s premier után ide költözik az Új csaj is, mintegy váltva Az élet csajos oldala című szitkomot. A tényleges premier azonban csak november 10-én lesz, mivel az RTLII-n is leadják a sorozat első epizódját.

 A konyhafőnök Junior pont A konyhafőnök harmadik évadának fináléja utáni héten kezd, azaz aki továbbra is kíváncsi a különféle receptekre, a megszokott zsűrire vagy a konyhában tüsténkedő fiatalságra annak az RTLII fog kikapcsolódást nyújtani. A műsor premierje november 9-én, 20:00-kor lesz, házon belül pedig az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt lesz az ellenfele, de lehet megtalálja a saját közönségét és sikeres tud lenni.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása