Itt vannak a Crossing Lines - Határtalanul című sorozat harmadik évadának magyar hangjai

2015. október 15. - Jasinka Ádám

 Az AXN-en tegnap debütált az európai, határokon átívelő nyomozati munkát végző különleges csapatról szóló Crossing Lines - Határtalanul című sorozat harmadik évada. A sorozatot az egykori rendőr, a Harmadik műszakot is készítő Edward Allen Bernero alkotta meg és ő is írta nagyrészt az első két évadát, azonban a harmadik fordulóra már sem ő, sem több egykori állandó szereplő nem tért vissza. Ki azért, mert megölték a figuráját, ki azért, mert nem akarta, nem tudta vállalni az új részeket.

crossinglinesszinkron.jpg

 A harmadik szezon az X-aktákon is dolgozó Frank Spotnitz felügyelete, közreműködése mellett készült és erre a tizenkét epizódra az új felállás miatt leigazoltak ismert, már-már veteránnak számító sorozatos arcokat is. Az alap csapatból csak Donald Sutherland és Tom Wlaschiha maradt, illetve a történethez később csatlakozó Lara Rossi is állandó szereplővé lépett elő erre az évadra. Az új csapatot többek között Elizabeth Mitchell és Goran Visnjic erősíti, de feltűnik még Michelle Fairley is, akivel így már két Trónok harcás színész is lett a sorozatban. (Három, ugyanis Stuart Martin, az egyik új szereplő is játszott az HBO-s szériában.)

 A Crossing Lines - Határtalanul legújabb évadának magyar változatát az első kettőhöz hasonlóan ismét Aprics László rendezi, aki engem mindig meg tud lepni és ez most sem volt másként. Annak nagyon örülök, hogy Goran Visnjic szinkronhangja László Zsolt maradt, mert szerintem nagyon passzolnak egymáshoz, ellenben meglepett, hogy Elizabeth Mitchellhez Götz Annát választották. Nem azt mondom, hogy rossz párosítás, csak látva a karaktert, látva a színésznőt, valahogy nem erre a hangszínre számítottam. Götz Anna persze ellene megy a korábbi szerepeinek, főleg A főnöknek, ahol sokkal harsányabb, de ezt a párosítást egyelőre szokni kell.

 Ami még meglepett az a Stuart Martin - Debreczeny Csaba kettős, mivel a színészt szerintem ez a hang, hacsak a későbbiek folyamán nem igazolódik be, érettebbé teszi, mint azt a kinézetéből gondolnám.

Crossing Lines - Határtalanul (Crossing Lines)

Goran Visnjic - László Zsolt
Elizabeth Mitchell - Götz Anna
Lara Rossi - Balogh Anna
Tom Wlaschiha - Varga Gábor
Donald Sutherland - Tordy Géza
Stuart Martin - Debreczeny Csaba
Naomi Battrick - Tornyi Ildikó
Michelle Fairley - Kubik Anna
További magyar hangok: Zámbori Soma, Pál András, Kárpáti Levente, Rubold Ödön, Jánosi Dávid, Balsai Móni, Konrád Antal, Sótonyi Gábor

Magyar szöveg: Petőcz István
Vágó: Kránitz Bence
Hangmérnök: Policza Imre
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása