Gubás Gabi, Földes Eszter és Gesztesi Máté is az RTL-en tér vissza ősszel

2015. szeptember 06. - Jasinka Ádám

 A hazai sorozatgyártás két meghatározó szereplője a köztévé és az HBO, ha a nem napi produkciókról beszélünk, ugyanis szappanopera-készítésben az RTL Klub verhetetlennek bizonyul. A heti, saját gyártású szériák terepére azonban a Casino óta nem nagyon merészkedett a piacvezető kereskedelmi tévéadó, ám most úgy látszik valami megváltozott, hiszen nem csak egy drámával, hanem egy szitkommal is megpróbálkoznak idén ősszel.

 A két készülő produkció közül a legjobban várt kétségtelenül a nyár óta sajtóhullámokat csapó, holland alapokon álló Válótársak című sorozat lesz. Az RTL-nél abból is látszik, hogy nem bízzák a véletlenre a legújabb heti szériájuk sikerét, hogy nem egy saját fejlesztést, egy korábban még sehol adásba nem kerülő történetet dolgoznak fel, hanem egy Hollandiában sikeres formátumot. A Divorce - amely korábban nem hivatalosan az Igazából válás címet is viselte már - három olyan férfiról szól, akik a válásuk, vagy legalábbis szakításuk után közös albérletben kötnek ki.

rtlsorozatszineszek.png

 A Válótársak, így olvasva az alapötletet nem is tűnik rossz címválasztásnak. A főszereplőket már lehetett sejteni augusztus vége óta, ugyanis az egyik mellékszereplőt alakító Kulka János egy interjúban elmondta, hogy Stohl András mellett Lengyel Tamás és Scherer Péter is játszik a sorozatban. A női főszereplőkről azonban a hivatalos bejelentésig semmit sem lehetett tudni és mit ne mondjak, nagy meglepetést okozott ez a névsor.

 Stohl András párja Gubás Gabi, Lengyel Tamás felesége a szerintem zseniális Földes Eszter, Scherer Péter kedvese pedig Balsai Móni lesz. Ugye, nem semmi szereposztás, tele tehetséges, remek színészekkel. A műsort reklámozandó Földes Eszter egyébként Sebestyén Balázs új műsorának, a Gyertek át szombat este! egyik első vendége lesz és ennek kifejezetten örülök, mivel a színésznőnek imádom a humorát és valami brutálisan jó az improvizációban, tessék csak a Mindenből egy vanban megnézni.

 A Válótársak az RTL Klubon fog adásba kerülni, várhatóan novemberben, de a szintén sok újdonságot felvonultató RTLII sem marad saját gyártású sorozat nélkül, ugyanis ide érkezik a magyar fejlesztésű butiquehotel.hu című szitkom. A vígjátéksorozatban Hernádi Judit, Székhelyi József és Reviczky Gábor mellett Gesztesi Máté, Fekete Réka, Marjai Virág, Madár Tamás és Ódor Zsofi is szerepel majd, a történet pedig egy olyan lányról szól, aki megörökli a címben is szereplő hotel vezetői posztját édesapjától és a vezetésben édesanyja is segítene neki, de inkább hátráltatja majd a boldogulásban.

A képek forrása: gubasgabi.hu, mediaklikk.hu, bevezetem.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása