Schell Judittal és Csányi Sándorral a főszerepben jön a köztévé új sorozata

2015. szeptember 04. - Jasinka Ádám

 A magyar sorozatgyártás két meghatározó résztvevője az elmúlt pár évben az MTVA és az HBO volt és ugyan még mindig ez a két tévétársaság készíti a legtöbb produkciót, úgy néz ki, hogy az RTL Klub egy nem is akármilyen szereposztású sorozattal fog erre a piacra is betörni, viszont nem lesz olyan egyszerű a dolga.

 Az idén ugyanis három új magyar sorozat is képernyőre kerül, melyek közül leghamarabb az HBO-s Aranyéletet láthatják a tévézők, de ez a premier is csak késő ősszel, november 8-án lesz. Ugyanebben a hónapban debütál majd az RTL-es Válótársak és várhatóan csak decemberben fog bemutatkozni a Csak színház és más semmi, amelyet jelenleg is forgatnak. A köztévé új sorozatának felvételére ma többekkel együtt ellátogathattam és azt kell, mondjam, hogy a látottak és a színészektől, készítőktől hallottak alapján, elég jó produkciónak ígérkezik ez is.

ismertetocikk.jpg

 A hat részes, egyenként 50-52 perces epizódokból álló szériát Divinyi Réka és Goda Krisztina írták, a rendezője pedig Nagypál Orsi és Miklauzic Bence. A sorozat a címére rímelő filmhez hasonlóan egy színházban játszódik és egy előadás, az Édes kis semmiség elkészültén keresztül mutatja majd be, hogyan is zajlik egy színház és a benne dolgozók élete. Az olvasópróbától a bemutatóig végignézhetjük hogyan áll össze egy darab, mennyi munkába kerül a nézők szórakoztatása és persze a személyes pillanatok, drámák sem maradhatnak ki.

 Az egyik főszereplőt, a Komédiás Színház első számú színésznőjét Schell Judit, az aktuális előadás rendezőjét Csányi Sándor, a színház igazgatóját pedig Szervét Tibor formálja meg. A sorozatban rajtuk kívül többek között szerepel még Szávai Viktória, Lovas Rozi, Mikecz Estilla, Géczi ZoltánFehér Tibor és Vecsei Miklós is, akit sokan a köztévé egyik idei sikersorozatából, az Egynyári kalandból már ismerhetnek. Divinyi Rékával, Szervét Tiborral és Vecsei Miklóssal volt szerencsém egy rövid interjút készíteni, ezeket hamarosan elolvashatjátok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása