Itt vannak a Tűzön-vízen című sorozat magyar hangjai

2015. szeptember 04. - Jasinka Ádám

 Az akciósztárokat, az 1980-as, 1990-es évek keményfiúit a mai napig szeretik a nézők, legyen szó akár mozifilmekről, akár a tévében leadott műsorokról, van rájuk közönség. A színészek pedig tudják ezt és nem véletlenül dolgoznak a mai napig olyan sokat és próbálnak ki különféle formátumokat. Steven Seagal például már készített egy rendőrös szériát, az Igazságosztókat és most egy újabb névvel bővül a sorozatozó akciósztárok listája Magyarországon is.

tuzonvizenszinkron.jpg

 A Tűzön-vízen egy olyan kaliforniai elitalakulatról szól, amely azért alakult meg, hogy minél hatékonyabb és összehangoltabb legyen a mentés egy természeti katasztrófa során. Ennek a csapatnak a vezetőjét alakítja Dolph Lundgren, akit ebben a sorozatban az állandó magyar hangjának mondható Jakab Csaba fog szinkronizálni. A magyar hangok közül kiemelném Bognár Annát, aki a Szulejmán, A zöld íjász és a Foglalkozásuk: Amerikai után a negyedik RTL-es sorozatban lesz fő(bb)szereplő, de én ezt egy cseppet sem bánom, illetve szót érdemel még az is, hogy a Mutassatok egy hőst! után újabb sorozatban hallhatjuk majd Haffner Anikó hangját. A Tűzön-vízen magyar változatát Nikodém Gerda rendezte és elég jó stábot hozott össze. A sorozat premierje szeptember 4-én lesz az RTLII-n.

Tűzön-vízen (SAF3)

Dolph Lundgren - Jakab Csaba
Texas Battle - Horváth Illés
Katie Meehan - Bognár Anna
Lydia Hull - Bertalan Ágnes
Danielle Caley Anderson - Czető Zsanett
Karl Thaning - Posta Victor
J.R. Martinez - Dányi Krisztián
Jocelyn Osorio - Törtei Tünde
Chris Fisher - Előd Álmos
Pia Lamberg - Haffner Anikó

Magyar szöveg: Fuchs Gábor
Hangmérnök: Bán Péter
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Rácz Gabriella
Szinkronrendező: Nikodém Gerda
Stúdió: Mikroszinkron

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása