Szitkompremierekkel lesz nagyon csajos az RTLII

2015. szeptember 02. - Jasinka Ádám

 Az RTLII őszi kínálatára sok mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy csajos lenne. Azonban van két olyan sorozat, ami címében mindenképpen ezt az oldalát erősíti a tévéadónak, főleg úgy, hogy egymás váltásaként kerülnek adásba.

azeletcsajosoldalaujcsaj.jpg

 Az élet csajos oldalából jelenleg a második évadot ismétlik, amelyet a harmadik követ majd és az ismétlések befejezte után, várhatóan októbertől érkezni fog premierként a negyedik szezon. A pincérnős sorozat új részei is hétköznap esténként lesznek képernyőn, azaz viszonylag hamar adásba kerülnek majd az epizódok, viszont nem maradunk az évadzáró után sem "csajos" tartalom nélkül. Az élet csajos oldala váltótársa november közepétől ugyanis az Új csaj lesz, amelyben egy olyan albérlet életébe nyerhetünk bepillantást, ahol három pasinak és egy csajnak kell megosztoznia a lakáson. A sorozat első évada remek szórakozás és a második sem okozott sok csalódást. Az Új csaj szinkronhangjait és a magyar változat munkatársait ide kattintva tudjátok elolvasni.

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása