Novemberben újra kinyit A titkok könyvtára

2015. szeptember 02. - Jasinka Ádám

 A Universal Channel tavaly év végén, az amerikai premier után nem sokkal mutatta be nálunk is A titkok könyvtára-filmek folytatásának szánt sorozat első évadát és most bejelentették, hogy novemberben, egy nappal az amerikai vetítés után Magyarországon is adásba kerül a második szezon első epizódja.

 A sorozatnak egyébként nem csak a története, hanem a sugárzása is elég kalandos, hiszen tegnap a TV2-n is bemutatkozott A titkok könyvtára, ráadásul új szinkronnal és ha a nézettség miatt nem veszik le a képernyőről, akkor ha minden igaz, az első évados finálé november 3-án kerül majd adásba. Ez csak azért érdekes, mert a Universal Channel-ön a sorozat második évada november 2-án, az amerikai vetítés másnapján fog debütálni.

atitkokkonyvtarauniversal.jpg

A kép forrása: rissiwrites.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása