Laár András és Ganxsta Zolee is szerepel az RTL új műsorában

2015. szeptember 02. - Jasinka Ádám

 Az RTLII őszi kínálatában rengeteg saját gyártású műsor szerepel, köztük jó pár visszatérő és vadonatúj, eddig még sehol nem látott formátum is. Az egyik legnagyobb meglepetés azonban nem a Partyzánok vagy A konyhafőnök Junior lesz, bár kétségtelen, hogy ezek is izgalmasak, de sokkal pikánsabb szerintem az a tény, hogy az RTLII egyik heti műsora a korábban a SuperTV2-n futó Pimaszúr ottalszik lesz.

pimaszuratcuccolganxstazolee.jpg

 A műsor ugyan új címet kapott és Pimaszúr már nem ottalszik, hanem átcuccol, de egyelőre még nem lehet tudni, hogy ezen kívül változtattak-e valamin. A beköltözős és ottalvós riportsorozatot a korábbiakhoz hasonlóan most is Papp Gergő és felesége készíti majd, szóval olyan nagy újításokra szerintem nem kell azért számítani. A vendégek összetétele azonban mindenképp más lesz, bár régebben sem csak TV2-s embereknél fordultak meg, de most sok olyan ismertebb emberhez is ellátogatnak majd, akik az RTL Klub-os szerződésük miatt nem szerepelhettek anno a konkurenciánál.

 A Pimaszúr átcuccol első ajánlójából kiderül, hogy Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Laár András, Aleska Diamond, Gönczi Gábor, Éder Krisztián és Nagy Feró is szerepelni fog a műsorban, valamint aki nézte a korábbi adásokat, annak feltűnhet az is, hogy a promó alatt Rúzsa Magdi Szerelem című dala szól, amit a SuperTV2-s részekben a főcímzeneként használtak. Nem bánom, ha nem cserélik le a főcímdalt, mert szerintem nagyon jól passzolt a műsor hangulatához. A Pimaszúr átcuccol premierje szeptember 8-án lesz az RTLII-n.

A kép forrása: stop.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása