A TV2 őszi tervei

2015. augusztus 28. - Jasinka Ádám

 A TV2 Csoport augusztus 27-én tartotta meg az őszi kínálatot bejelentő sajtótájékoztatóját, amin volt szerencsém részt venni, de sajnos csak kevés olyan információ hangzott el, amit augusztus közepe óta ne tudtunk volna már kideríteni. Ennek ellenére jó volt a hangulat a Liptai Claudia és Ördög Nóra vezette eseményen és találkozhattam élőben is a népszerű műsorok arcaival és a Sztárban sztár harmadik évadának énekeseivel.

 A TV2 idén ünnepli 18. születésnapját, ennek megfelelően rengeteg saját gyártású műsorral és új sorozattal készülnek az őszi szezonra. A legelső premier az Ezek megőrültek! új évada lesz, ami augusztus 31-én debütál majd és a sajtótájékoztatón levetített részletek alapján, aki eddig kedvelte a műsort, az a friss évadban sem fog csalódni. Az első adáshét versenyzői között ott lesz Baukó Éva, Aleska Diamond, Gáspár Győző és Varga Viktor is.

tv2sajto1.jpg

 Az Ezek megőrültek! után a Liptai Claudia vezette Az 50 milliós játszma érkezik, a premier várhatóan októberben lesz majd. A megemelt főnyereménnyel és új műsorvezetővel rendelkező kvízműsort novembertől A Kocka című ügyességi vetélkedő fogja váltani, amelynek Ördög Nóra lesz a házigazdája. Azonban a TV2 húzóműsora ezen premierek mellett is a Sztárban sztár lesz, ami vélhetően szeptember végén kezdi harmadik szezonját. A sajtótájékoztatón felvonultak a műsor idei versenyzői, akiknek a kilétére nem is olyan régen már fény derült, ezért sokkal érdekesebb volt az a bejelentés, hogy a távozó Hajós András helyére Havas Henrik ül majd be.

tv2sajto3.jpg

 A műsor új évadával kapcsolatban még három dolgot érdemes megjegyezni; az első, hogy változik a szavazás menete és már nem SMS-ben, hanem a Rising Star-hoz hasonlóan egy applikáción keresztül lehet majd szavazni. A TV2 Live alkalmazást már le is lehet tölteni a megfelelő "boltokból" és ez nem csak a voksolásra szolgál majd, ugyanis ezen keresztül szeretné a tévéadó még interaktívabbá tenni a műsorait. A második, hogy az eddig megszokottól eltérően idén nem 8, hanem 10 adást láthatnak majd a nézők, a harmadik pedig, hogy a SuperTV2-n háttérműsort kap a Sztárban sztár.

 Az Összezárva Friderikusszal vélhetően a Sztárban sztár új évadával egyszerre debütál majd, vétek lenne ha nem használnák ki maximálisan ezt a remek és nézett felvezetést, főleg úgy, hogy Friderikusz Sándor műsora tényleg bejött a tévézőknek. A premier ezért sanszos, hogy szeptember végén lesz csak.

tv2sajto2.jpg

 A Milliomos szakács két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Széll Tamás is bemutatkozott a sajtóeseményen és levetítettek részleteket a műsorból, bár a lendületes kamerakezelés és vágás miatt én olyan sok mindent nem tudtam leszűrni a látottakból. Az viszont biztos, hogy a műsort a Lidl támogatja és szeptember 7-től hetente egyszer, hétfő esténként jelentkezik majd. A TV2-n a saját gyártások mellett láthatóak lesznek még filmek és sorozatok is, köztük csatornapremierként A titkok könyvtára, valamint országos premierként Az ősi prófécia.

 A TV2 Csoporton belül azonban nem csak a főadón lesznek újdonságok. A SuperTV2-n a Sztárban sztár kísérőműsora mellett láthatóak lesznek az Édes élet új részei, a Fem3-ra és a Pro4-re pedig külföldi tartalmak, premier sorozatok érkeznek. Előbbire visszatérnek McLeod-lányai, illetve képernyőre kerül a Született szinglik befejező, hatodik évada. A Pro4-re A bura alatt harmadik és a Bűnös Chicago második szezonja mellé érkezik a Continuum negyedik etapja, valamint ősszel debütál a TV2 Csoport férfias kábeladóján a Hősök folytatása, a Heroes: Reborn is.

A képek forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása