Itt vannak Az ősi prófécia című sorozat magyar hangjai

2015. augusztus 25. - Jasinka Ádám

 A TV2-n idén kora ősszel két új sorozat is bemutatkozik; az egyik a "csak" csatornapremier A titkok könyvtára, a másik pedig egy misztikus, összeesküvéses kaland, Az ősi prófécia lesz. Ez utóbbi főként azért is érdekes, mivel habár van benne nyomozás és dráma is, mégis kilóg azon sorozatok közül, melyekkel mostanában az országos kereskedelmi adókon találkozni. Ennek kifejezetten örülök, hiszen végre nem a sokadik krimit vagy szappanos drámát kapjuk, nem mintha ezekkel bármi problémám is lenne.

azosiprofeciaszinkron.JPG

 Az ősi prófécia ráadásul azon felül, hogy izgalmasnak ígérkezik még a szereposztása is erős, hiszen a két főszereplője Jason Isaacs és Anne Heche, de mellettük is számos ismert színész tűnik majd fel a képernyőn. Ennek megfelelően a Molnár Ilona rendezte magyar szinkron is kifejezetten ígéretes lett. A főszereplőt, a kiégett FBI ügynököt alakító Jason Isaacs szinkronhangjának eredetileg Haás Vander Pétert szerették volna felkérni még az előkészületek során, de sajnos már nem tudta vállalni. Azonban szerintem a végleges szinkronhanglista miatt sem lehet okunk a panaszra, főként hogy tele van remek színészekkel. A stáblistáért köszönet a TV2-nek!

Az ősi prófécia (Dig)

Jason Isaacs - Epres Attila
Anne Heche - Orosz Helga
Alison Sudol - Bartsch Kata
David Costabile - Rosta Sándor
Richard E. Grant - Kautzky Armand
Regina Taylor - Andresz Kati
Lauren Ambrose - Nemes Takách Kata
Omar Metwally - Bozsó Péter
Ori Pfeffer - Szatmári Attila
Angela Bettis - Kisfalvi Krisztina
Zen McGrath - Straub Martin
Noa Tishby - Náray Erika
Tshai Halevi - Welker Gábor

Magyar szöveg: Madarász Mónika
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Stúdió: Subway

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása