Ismert emberekkel játszik majd Sebestyén Balázs

2015. augusztus 24. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub új műsorait, műsorterveit lassan szerintem csak azok tudják majd követni, akik ezeket kitalálják, mert kívülállóként egyre nehezebb listába szedni, milyen újdonságok lesznek adásban. Az őszre tervezett műsorok névsora eddig sem volt rövid, de most ezt megtoldották még egy saját gyártással, ami ráadásul szombatonként lesz képernyőn.

 Az újkori vetélkedőkirály, Sebestyén Balázs pedig maximális fordulaton fog pörögni és nem csak hétköznap esténként, de szombatonként is találkozni fogunk vele az RTL Klubon. Az 1 perc és nyersz! új részeit vélhetően már mind felvették, ahogyan a Hungary's Got Talent válogatóit is, viszont nem emlékszem olyanra, hogy valakit ennyire "használtak" volna az RTL-nél. Mindenesetre azt nem lehet elvitatni, hogy Balázs az elmúlt pár év talán legrutinosabb tévés műsorvezetője és messze ő csinálja legjobban a könnyedebb vetélkedőket.

gyertekatszombateste.png

 A Gyertek át szombat este! pedig kicsit talkshows, kicsit vetélkedős műsor lesz, melyben két csapat (három-három ismert ember egy-egy civillel kiegészülve) fog a nyereményekért harcba szállni. A különleges társas játékok, feladatok során amelyik csapat a legjobban teljesít, annak a civil tagja viheti majd haza a nyereményt. Ez már csak azért is különleges, mert érdekes lesz látni, hogy a közismert színészek, sportolók és zenészek hogyan küzdenek majd azért a nyereményért, amit nem ők fognak hazavinni. A műsor stílusa laza és könnyed lesz és ha jól tippelek, akkor az a Hollywood Game Night az eredeti verziója, ami az amerikai NBC egyik meglepően sikeres új formátuma.

 A Gyertek át szombat este! szeptember 12-én debütál, csak azt nem tudni még, hogy pontosan hány órakor, mivel a premiert megelőző héten szombat este kezd az új Gálvölgyi-show és a Vigyél el! című párkereső műsor, nem beszélve az ősszel elvileg szintén szombatra tervezett Hungary's Got Talentről sem.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása