Itt vannak a Fear The Walking Dead című sorozat magyar hangjai

2015. augusztus 19. - Jasinka Ádám

 Az AMC kétségtelenül legsikeresebb és az amerikai kábeles piac legnézettebb sorozatának, a The Walking Deadnek a népszerűsége szinte töretlen és nem csak a tévében látottakért, hanem a sorozat alapját adó képregényekért is sokan rajonganak. A The Walking Dead évadai azonban nem valami hosszúak, ezért viszonylag sokat kell várnia a nézőknek két szezon között. Ezen is változtat most az AMC azzal, hogy az októberi premier előtt bemutatja a túlélős horrordráma testvérsorozatát, a Fear The Walking Deadet.

fearthewalkingdeadszinkron.jpg

 A magyar vetítés nagyon érdekes, ugyanis míg az Amerikai Egyesült Államokban mind a két sorozatot az AMC-n láthatják a nézők, addig Magyarországon a The Walking Deadet a FOX adja, a Fear The Walking Deadet pedig a magyar AMC fogja sugározni. A Fear The Walking Dead az amerikai premierrel egy időben, augusztus 24-én kerül képernyőre nálunk is, ráadásul magyar szinkronnal. Az AMC jóvoltából és nagyon megköszönve a segítségüket most ti is megtudhatjátok, hogy kik lesznek a szinkronhangok és kik alkotják a magyar változat stábját.

Fear The Walking Dead

Kim Dickens - Spilák Klára
Cliff Curtis - Háda János
Frank Dillane - Gacsal Ádám
Alycia Debnam-Carey - Gáspár Kata
Elizabeth Rodriguez - Kis-Kovács Luca
Mercedes Mason - Csuha Bori
Lorenzo James Henrie - Bogdán Gergő
Rubén Blades - Törköly Levente

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Kardos Péter
Vágó: José Lattes
Gyártásvezető: Kablay Luca
Szinkronrendező: Mester Ágnes
Stúdió: Mafilm Audio

A kép forrása: AMC Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása