Melyik hazai műsort várod a legjobban?

2015. augusztus 10. - Jasinka Ádám

szavazaselo.png

 Az augusztus végén, ősz elején képernyőre kerülő új sorozatok és évadok kapcsán már szavazhattatok, aki pedig még nem voksolt, az ide kattintva megteheti. A lista persze koránt sem jelenti a teljes, őszi névsort, biztos hogy lesznek még újdonságok ezeken felül is, főleg hogy egyre több kábelcsatorna mutatja be az amerikai premierrel egy időben nálunk is a húzó sorozatait, így számíthatunk meglepetésekre.

 Ahogy az előző szavazásnál ígértem, most sorba vesszük az ősszel képernyőre kerülő magyar műsorokat, köztük a már bejelentett újoncokkal és a visszatérő formátumokkal. A listában szereplők most sem fedik le teljesen az őszi kínálatot, mivel lehetnek még olyan premier saját gyártások, amiket még mindig titkolnak a tévéadók.

 Azok a műsorok, mint például a Barátok közt vagy a Jóban rosszban, melyek nem mentek nyári szünetre most nem számítanak visszatérő műsornak. A listában továbbá nem szerepelnek azok sem, amelyek ugyan nagy valószínűséggel ősszel újra képernyőn lesznek, de egyelőre sem hivatalos, sem nem hivatalos információ sincs róluk.

Update: A Duna TV-n ősszel biztosan képernyőn lesz a Ridikül, visszatér Fábry és a Szálka is, valamint új évaddal jelentkezik a Fölszállott a páva és a Játék határok nélkül is. Köszi a jelzéseket, ha pedig másnak is van információja valamelyik műsorokról, vagy a kedvence nincs a listán, akkor nyugodtan szóljatok hozzá.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása