Visszatér az 1 perc és nyersz!

2015. augusztus 06. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub már tavaly is bevetette a legsikeresebb ügyességi vetélkedőjének jelentkezésére buzdító ajánlóit, de akkor abból nem lett semmi és ha készültek is új epizódok, nem kerültek adásba. Idén ismét elővették a fiókból a műsort és most tényleg vissza is tér az RTL Klub képernyőjére ez a hangulatos vetélkedő. A műsorvezető az első két évadhoz hasonlóan Sebestyén Balázs lesz, akit így két saját gyártásban is láthatunk majd ősszel, hiszen az 1 perc és nyersz! mellett ő vezeti Dombóvári Istvánnal közösen a Hungary's Got Talentet.

 Az ügyességi vetélkedő harmadik évada vélhetően kora ősszel adásba is kerül, melyben a legutóbbi évadhoz hasonlóan párok versenyeznek majd vadonatúj játékokban a tízmillió forintos főnyereményért. Az új részek között lesznek tematikus adások is, de ezekről egyelőre nem tudni még sokat.

1percesnyersz.jpg

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása