Folytatja rendőrös sorozatát a TV2 Csoport

2015. augusztus 03. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél van a szerintem egyik legjobb mostani rendőrös sorozatnak, a Bűnös Chicagonak a vetítési joga - a szintén zseniális tűzoltós rokon, a Lángoló Chicagoéval együtt. A keménykezű és korrupt zsaruk munkájáról szóló sorozat első évadát sajnos tavaly év végén, a nyolcadik rész után levették a képernyőről és csak most augusztusban folytatták, de azt hiszem, megérte várni a szinkronos részekre.

bunoschicagome.JPG

 A jó hír a szezon folytatásán kívül az, hogy a PRO4-re költöző sorozatból érkezik a második évad is, rögtön az első fináléjának másnapján, köszönhetően annak, hogy nem heti egy, hanem heti két új részt nézhetünk ebből az izgalmas szériából. A második etap premierje augusztus 23-án, este kilenc órakor lesz.

A kép forrása: PRO4 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása