Pihenőre vonul Don Matteo

2015. július 29. - Jasinka Ádám

 A Duna TV-nek két olyan sorozata is van idén, amit egyértelműen szeretnek a tévézők és habár megelőzni még nem sikerült velük a két, országos lefedettségű kereskedelmi adót, már nincs olyan rossz helyzetben a köztévé, mint volt egy pár hónapja és szorosan ott vannak a TV2 mögött. Azonban most a hétköznap esti napi sorozatok közül az egyik, a Don Matteo elköszön a magyar nézőktől is, de csak egy időre.

donmatteoszunet.jpg

 Az olasz sorozatból a köztévén jelenleg a 2014-ben készült kilencedik évad látható, melyet eddig egyik másik magyar tévécsatorna sem tűzött még korábban műsorára. A napi vetítés miatt viszont hamar elfogynak a Don Matteo még le nem adott epizódjai és mivel Olaszországban csak 2016 telén érkezik az új, tizedik évad, a Duna TV kénytelen szünetre küldeni Terence Hill sorozatát.

 A Don Matteo műsorsávjába, este fél hétre augusztus 11-től a nyár végéig az Észak és Dél című kosztümös sorozat kerül, amit korábban az RTL Klub, de szerintem a köztévé is adott már. Az viszont, hogy nem premierről lesz szó nem jelent semmit, hiszen a Don Matteo is így érkezett a Dunára és mégis milyen sikeres lett.

Forrás: MTVA
A kép forrása: rai.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása