Érkezik a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet legfrissebb évada

2015. július 29. - Jasinka Ádám

 A Viasatnál megtolják a nyár végét és úgy néz ki, az ősz elejét is, hiszen sorra jelentik be az új sorozatokat és évadokat. A Viasat3-on jelenleg is látható a CSI: A helyszínelők legújabb, ám egyben legutolsó évada és ősszel sem maradunk helyszínelés nélkül, hiszen érkezik az NCIS: New Orleans első szezonja. A krimik mellett komédiákban is erős lesz a tévéadó, ugyanis délután hattól este kilencig vígjátéksorozatok lesznek adásban.

brooklynninenine.jpg

 A kínálatnak az ismétlések mellett két újdonság, a Két pasi - meg egy kicsi 11. és a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet 2. évada is a része lesz és minden hétköznap este új részeket nézhetünk majd ezekből a premier sorozatokból. A B99-nak kifejezetten örülök, habár láttam már eredeti nyelven ezt az évadot, szerintem meg fogom nézni szinkronnal is, mivel zseniálisan jól sikerült átültetni magyar nyelvre a poénokat és fantasztikus a szinkronizáló színészek játéka. A Brooklyn 99 - Nemszázas körzet második évada augusztus 17-én, 18:05-kor kezd a Viasat3-on.

A kép forrása: hypable.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása