Változások a TV2 estéiben

2015. július 27. - Jasinka Ádám

 A TV2-n augusztus elején két heti sorozatnak, a Sherlock és Watsonnak, valamint a Doktor Rushnak is véget ér az aktuálisan vetített évada. Előbbiből egyelőre nem érkezik még a harmadik, az Amerikai Egyesült Államokban már képernyőre került szezon, utóbbiból viszont nem is fognak új részeket látni a tévézők, mivel csak egy etap készült belőle.

ugyfellista.jpg

 A tévéadó augusztusban még nem durrantja el a patronjait, így nem is érkezik semmi újdonság a két kifutó tévésorozat helyére, viszont két főműsoridős produkcióját, a Lángoló Chicagot és az Ügyféllistát dupla részekkel fogják műsorra tűzni augusztus 12-től. A tűzoltós sorozat második évadát a TV2-n, országos lefedettségű adón még nem láthatták a magyar nézők és ha minden úgy lesz, ahogy korábban a tévécsatorna nyilatkozta, akkor érkezni fog a harmadik felvonás is a Lángoló Chicagoból.

 A többi adásnapon nem lesz változás, hétfő esténként filmeket, keddenként a Hawaii Five-0 premier, ötödik évadát, és a Last Resort - A belső ellenség, szerdánként a Lángoló Chicago, csütörtökönként az Ügyféllista, péntekenként pedig a Hazudj, ha tudsz! és a Kettős ügynök című sorozatokat adják majd. A főműsoridőben legközelebb augusztus végén, szeptember elején lesz változás, ugyanis akkor kezdődik majd hivatalosan is az őszi televíziós szezon, amire a TV2-nél is nagyon készülnek.

 Az Ezek megőrültek! új évada augusztus 31-én kezd és minden hétköznap jelentkezik majd, illetve ősszel visszatér az NCIS 12. évada is.

Forrás: TV2
A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása