Hajós András otthagyja a TV2-t

2015. július 22. - Jasinka Ádám

 A TV2, látva hogy most nyáron milyen nézettségi eredményekre képes, szerintem még jobban meg fogja tolni annak a Sztárban sztárnak a reklámkampányát, ami tagadhatatlanul az egyetlen igazán sikeres formátumuk. Az első szezonhoz képest már a másodikra is kénytelenek voltak műsorvezetőt és egy zsűritagot is lecserélni, mivel sem Friderikusz Sándor, sem Lakatos Márk nem tért vissza egy újabb körre. A Sztárban sztár pedig úgy látszik a harmadik évadát sem ússza meg frissítés, csere nélkül.

hajostv2.jpg

 A Blikk írta meg ugyanis, hogy Hajós András kilépett a TV2-től és nem lesz benne a tévéadó őszre szánt nagy dobásának új etapjában sem. Ennek a hírnek én kifejezetten nem örülök, mivel a Sztárban sztár egyik legszórakoztatóbb része az volt, amikor Hajós András véleményezte a látott produkciókat és kicsit beleszőtte a mondandójába saját életének részleteit is. Nem mellesleg a második évados zsűri nagyon jól működött és néha szórakoztatóbb volt az élcelődés, egymás ugratása mint az aktuális versenyző előadása.

 A TV2-nek Hajós András kilépése nem csak a Sztárban sztár miatt jön rosszul, ugyanis Az ének iskolájában eddig három évadot zsűriző énekes, tévés személyiség a tehetséggondozó műsorban is űrt hagyhat maga után. Nem beszélve arról sem, hogy így minimálisra, szinte a nullára csökkent az amúgy is bizonytalan lábakon álló Hajós a dobozban című, szerintem zseniálisan jó műsor folytatásának esélye.

 Hajós András a Blikknek azt nyilatkozta, hogy nem tudta összeegyeztetni a tévés munkáit az új projektjeivel, ugyanis egy nagy ívű, önálló estre készül, ami minden energiáját felemészti. Emellett egy új szerelem is belépett az életébe, mégpedig a színházi művek fordítása, amelyre a tévés feladatok miatt nem sok szabadideje jutott volna. "Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztárt." - mondta Hajós.

 A tévéadótól megerősítették a hírt, miszerint Hajós András valóban nem tér vissza a Sztárban sztár harmadik évadára és elmondták, hogy közösen jutottak arra a döntésre, hogy más valakit kérnek fel zsűritagnak. "Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk." - nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A kép forrása: tv2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása