Az Irigy Hónaljmirigy Showt is lecseréli a TV2

2015. július 06. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél valami probléma lehet, mert rossz döntések követik egymást az elmúlt pár hónapban és nem elég, hogy az Éden Hotel sem jött össze és nem hozott olyan nézettséget, ami elvárható lett volna a ráfordított összegek miatt, de a botrány sem tett jót a TV2 imázsának. A reality fináléja után a főműsoridőbe behozott, a SuperTV2-n már képernyőre került Kuzey Güney - Tűz és víz epizódok ugyan nem voltak valami nézettek, a mostani számok láttán viszont kifejezetten sikeresnek mondható az, amit ez a török sorozat tudott, mivel a helyére került Irigy Hónaljmirigy Show ismétlések nagyon lehúzták a TV2 nézettségét.

hohullam.jpg

 Az egykoron sikeres és kedvelt saját gyártású, zenés szórakoztató műsor ismétlései ugyanis nem, hogy megközelíteni nem tudták a Kuzey Güney eredményeit, de köszönhetően annak, hogy ezekre, a már sokszor leadott epizódokra nem sok tévéző kíváncsi, a Duna TV megelőzte az egykoron stabil második legnézettebb tévéadót az este hét, illetve nyolc órási műsorsávokban. A TV2-nél ezt pedig már nem hagyhatták tettek nélkül és ezért cserélhetik le az Irigy Hónaljmirigy Showt július 20-tól.

 A Tények és a Jóban rosszban viszonylag korrekt nézettséget hoz, utánuk viszont egyik műsor sem képes olyan számokra, amivel érdemben fel lehetne venni a versenyt az RTL Klubbal, vagy legalább ne kapjanak ki velük ilyen nagyon mint most. Az Irigy Hónaljmirigy Show helyére nem napi szappanopera vagy krimi érkezik, hanem egy válogatás műsor, a Hőhullám. Ennek a formátumnak a lényege az, hogy a TV2-n adásba került saját gyártások legszórakoztatóbb jeleneteit gyűjtik egy csokorba, azaz láthatunk részleteket akár a Sztárban sztárból, akár a Kaszá!-ból, akár régi produkciókból is.

 A Hőhullámmal már próbálkozott a TV2 korábban, szintén a nyári időszakokban. A műsor felemás eredményeket hozott, de ki tudja, lehet hogy most ezzel sikerük lesz és ha nem is tudnak aratni, de képesek lesznek elfogadható szinten tartani a főműsoridős nézettségüket.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása