A legfrissebb évaddal folytatódik itthon a Hawaii Five-0

2015. június 29. - Jasinka Ádám

 A TV2 becsületesen leadta az amerikai CBS nevű adó gyönyörű környezetben játszódó, humoros, akcióval teli nyomozós sorozatának negyedik évadát és a július elején képernyőre kerülő szezonzáró után egy héttel egyből érkezik is az Amerikai Egyesült Államokban idén tavasszal finálézott ötödik évad első epizódja. A Hawaii Five-0 a TV2 Csoport valamennyi tévécsatornáján megfordult már, a legújabb részek viszont a főadóra érkeznek majd, a Hal a tortán című saját gyártás keddi epizódjai után.

hawaiifive0tv2.jpg

 A vetítési időpont sajnos nem a legelőkelőbb, viszont érthető, mivel a sorozatra nem igazán kaptak rá a tévézők, hiszen a korábbi, nézőbarát műsorsávokban nem tudott jó nézettséget elérni. Ezek miatt kifejezetten örvendetes, hogy a TV2 mégis elhozza az új részeket azoknak, akik szinkronnal szeretnék élvezni a Hawaii Five-0-t. Az ötödik évad huszonöt epizódos, ami országos adós tartalomhoz képest is maratoni. A premier július tizennegyedikén lesz.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása