Premier premier hátán nyáron az HBO-n

2015. május 21. - Jasinka Ádám

 Az HBO jó szokásához híven a legtöbb, saját gyártású premier sorozatát az amerikai vetítéssel egyszerre mutatja be Magyarországon is, azonban az időeltolódás miatt a tengerentúli, főműsoridős adás nálunk hajnali vetítést jelent. A tény viszont, hogy a magyar tévézőknek, ha éjjeli bagolyként is kell viselkedniük, de nem kell várniuk a kedvenc sorozatuk vagy egy-egy újdonság megtekintésére, mindenképpen örvendetes dolog. Az már más lapra tartozik és kinek melyik a szimpatikusabb, de ezek a premierek feliratosak lesznek, így a szinkronra meg kell várni a szokásos, pár hetes csúszást.

houdini.jpg

 Az HBO tavasszal, nyár elején már képernyőre tűzött pár újdonságot, a Trónok harca ötödik évada mellett láthatjuk Az alelnök negyedik és Szilícium-völgy második szezonját is, júniusra viszont még feljebb csavarják a fordulatszámot és nem csak új sorozatok vagy évadok, de folytatások is érkeznek az HBO tévécsatornáira.

 Az egyik személyes kedvencem, a Modern család hatodik évada június elején tér vissza az HBO Comedy-re és az eddig megszokott módon, heti három epizóddal fog jelentkezni, köztük azzal, amit teljes egészében Apple termékekkel (iPhone, iPad) forgattak. A különleges rész nem csak kivitelezésében és rendezésében, de humorát tekintve is egyedi lett. A sorozat hatodik évada június másodikától fog folytatódni az HBO Comedy-n.

 A szórakozni vágyóknak a családi szitkom mellett az HBO két új, saját gyártása, a Nagypályások és a Krízisben is alternatívát nyújthat. Az előbbi főszereplője Dwayne "The Rock" Johnson egy az aktív sportolástól visszavonult amerikai focistát alakít, aki tapasztalatát felhasználva mentora lesz néhány játékosnak és segít nekik abban is, hogy hogyan kell boldogulni ennek a sportnak a világában. A Tim Robbins, Jack Black és Pablo Schreiber főszereplésével készült Krízisben című fekete komédia három főszereplője geopolitikai válság közepén találja magát és megpróbálják megakadályozni, hogy kitörjön a harmadik világháború. A két szitkom premierje június huszonegyedikén hajnalban lesz az HBO-n.

londoniremtortenetek.jpg

 A tévécsatornára a vígjátéksorozatokon kívül drámák is érkeznek, melyek közül az egyik és talán a legjobban várt a True Detective, vagy magyar címén A törvény nevében második évada lesz. Az új szereplőgárdával és történettel rendelkező etapban olyan színészek játszanak mint Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams és Taylor Kitsch. A középpontban egy bizarr gyilkossági ügy áll majd, ami keresztezi két nyomozó (Farrell és McAdams) útját, akik a munkájuk során egyre mélyebbre ásnak a bűnözők sötét világában, ahol az egyik vezető figura (Vaughn) épp azzal küzd, hogy eddig felépített birodalma nehogy darabokra hulljon. A bemutató június huszonegyedikén hajnalban lesz, a szinkronos premierről egyelőre nincs információ.

 A krimi mellett érkezni fog a Magyarországon forgatott Houdini című, két részes minisorozat is. Ez az életrajzi dráma elmeséli azt, hogy az Amerikai Egyesült Államokba pénz nélkül kiutazó, magyar származású Weisz Erik hogyan dolgozott meg a sikerért és hogyan lett ő a világ legismertebb szabaduló művésze. A sorozat főszereplőjét az Oscar-díjas Adrien Brody alakítja, az első rész pedig június tizenharmadikán debütál az HBO-n.

 Ezeken felül láthatják majd a tévézők a Londoni rémtörténetek című horrorsorozat második évadát is, aminek premierje június másodikán lesz az HBO műsorán.

A képek forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása