Különleges premierrel készül a magyar AMC

2015. május 13. - Jasinka Ádám

 A magyar tévézők nagy része, ha nem is azt mondjuk, hogy tudatosan tévézik, de egyre többször kapcsol a kábelcsatornákra, azaz nem csak az országosan is fogható tévéadók kínálatából szemezget. A magyar sorozatok, a saját gyártású műsorok (realityk, showk, vetélkedők) viszont csak a nagy tévéken vannak, amikkel a kisebb költségvetésből gazdálkodó kábelcsatornák nem tudják felvenni a versenyt. Ezért ezek adók elsősorban az eddig be nem mutatott (vagy végig nem adott) sorozatokkal és a megszokottól eltérő tévézési élményt nyújtó vetítési módszerekkel próbálnak csábítani.

haltandcatchfireprem.jpg

 Az AMC-nél meg is adják a módját az egyik újdonságuk, a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül második évados premierjének, ugyanis a június elsején debütáló etapot a teljes első évad fogja felvezetni. A személyi számítógépek gyártásának és fejlesztésének kiélezett harcát bemutató sorozat első tíz részét délután 13 és este 21 óra között vetíti majd az AMC, az első évados finálé után pedig érkezik is a vadonatúj epizód. Ez lehetőséget ad azoknak, akik még nem látták a sorozatot, hogy most felzárkózzanak, de mondjuk nem pár perc szabadidő kell ahhoz, hogy ezt valaki végigülje. Az ötlet viszont tetszik.

A kép forrása: filmtekercs.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása