Párkereső műsort indít az RTL Klub

2015. május 11. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-nál megnyomják az őszt, az előzetes tervek alapján nagyon is így áll a helyzet. Az X-faktor új évada helyett behozott Hungary's Got Talent mellett érkezik majd egy heti, saját gyártású sorozat is, többek között Stohl Andrással a főszerepben, a producerek pedig az Üvegtigris és a Nejem, nőm, csajom című filmeket is jegyző alkotók lesznek. A nagyszabású showműsor és az új sorozat mellett érkezhet még az 1 perc és nyersz! új évada is, de ez egyelőre bizonytalan, mivel tavaly is ígérték és nem lett belőle semmi, viszont beszédes, hogy A konyhafőnök második évadát az elsővel ellentében nem ősszel, hanem tavasszal adják. Kell a hely a vetélkedőnek?

istenesbenceparkeresomusor.jpg

 A már beharangozott újdonságok mellé, vélhetően a főadóra érkezik egy új formátum, egy párkereső show, aminek nem csak a címe, de a műsorvezetője is megvan. A Vigyél el!, amire már lehet is jelentkezni, Istenes Bence műsora lesz, aki a Blikk-nek el mondta azt is, hogy szerinte ebben a társkereső show-ban igazán megmutathatja önmagát. A Comment:Com kiderítette, hogy a Vigyél el! eredetije az ausztrál Take Out című műsor, ami egyik részlete alapján engem kifejezetten nem nyert meg magának. Arról, hogy napi vagy csak heti lesz-e és a főadóra vagy csak kábelre érkezik-e, egyelőre nem tudni, viszont érdekes húzás az RTL Klub-tól, hogy a főzős műsor mellé még egy olyan műfajt hoz be, amit a magyar tévék az utóbbi időben kicsit hanyagoltak.

A kép forrása: origo.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.05.12. 21:21:15

Tegnap óta lehet jelentkezni a Konyhafőnök 3. évadába! Gondolom október közepétől fog menni a novemberi csúcsidőben.

A társkeresőt én vasárnapra várom. Az a nap a hiátusuk a saját gyártást tekintve.

Jasinka Ádám 2015.05.13. 13:03:04

@Ördög Zoltán: A konyhafőnök szerintem szeptemberben kezd, talán az október eleje még szóba jöhet, vagy meglepnek minket és a kőkemény téli szezonra teszik.

A társkeresőhöz tippem sincs, napi vagy heti lesz, nem tudom, a formátum is meglep, de a főzés után logikus, hogy még egy olyan műsort szeretnének, ami jelenleg nincs máshol képernyőn Magyarországon.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.05.13. 20:11:21

Télen a VV8-at fogják adni. A legutóbbi VV-k is akkor mentek.

Szeptemberi kezdésnél szerintem túl kevés idő maradna ki. Még az októbert/novembert is korainak tartom kicsit, de annál későbbre nem tudom tenni.
Én arra számítok hogy szeptembertől 1perc, majd utána Konyhafőnök. A dzsungeles celebparti meg elmarad idén, ahogy tavaly az 1perc.

Jasinka Ádám 2015.05.13. 22:15:12

@Ördög Zoltán: A Celeb vagyok, ments ki innen! eszembe sem jutott. Az őszi szezont vagy ezzel kezdik vagy A konyhafőnökkel, szerintem lesznek új részek belőle, amilyen nézettséget hozott, megéri.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.05.13. 22:57:26

Szerintem nem tudnak minden évben 20 celebet kivinni a világ végére stábbal együtt.
Az sem biztos hogy megérné. Sokkal olcsobban meg tudják közelíteni azokat a számokat a Konyhafőnökkel és az 1perccel.
A konkurenciát látva rá sem szorulnak.

Néhány éven belül persze biztosan lesz az is.
süti beállítások módosítása