Ők lesznek a Wayward Pines című sorozat magyar hangjai

2015. április 22. - Jasinka Ádám

 A FOX mutatja be Magyarországon is a világpremierrel egy időben a nevesebbnél nevesebb színészeket felvonultató kisvárosi krimisorozatot, a Wayward Pines-t. A Blake Crouch regénytrilógiájából készült sorozat amerikai premierje május 14-én lesz és a bemutatást követő 24 órán belül több mint 125 országban - köztük Magyarországon is - képernyőre fog kerülni ez a pszichothriller.

waywardpinesszink.jpg

 A sorozat egyik producere M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek, A falu), a szereplőket pedig elismert és díjakkal jutalmazott színészek alakítják, így láthatjuk majd többek között Matt Dillon-t, Melissa Leo-t, Carla Gugino-t, Toby Jones-t, Reed Dimond-ot, Juliette Lewis-t és egy másik FOX-os sorozatban, az Empire-ben főszerepet alakító Terrence Howard-ot is. A sorozat stábjában azonban még egy ismerős nevet találhatunk, ugyanis az egyik rendező Antal Nimród volt.

 A tíz részes krimisorozat főszereplője a Matt Dillon által megformált Ethan Burke nevű titkosszolgálati ügynök, akit azért küldenek Wayward Pines városába, hogy megtaláljon két, eltűnt ügynököt. Azonban ahogy egyre közelebb ér az igazsághoz egyre inkább az az érzés lesz úrrá rajta, hogy talán sosem jut ki élve a városból.

 A történet nem hangzik rosszul, a színészek és a készítők neve is jelent egyfajta garanciát, ehhez pedig sikerült egy első, sőt második olvasatra is brutálisan jól hangzó szinkronhanglistát összeállítani. A magyar változat szinkronrendezője többek között az Empire-t is jegyző Kertész Andrea, a főbb szerepekben pedig Fekete Ernőt, Szacsvay Lászlót, Bertalan Ágnest, Für Anikót, Hámori Esztert és Király Attilát is hallhatjuk majd. Jól hangzik, ugye?

Wayward Pines

Matt Dillon - Fekete Ernő
Toby Jones - Szacsvay László
Carla Gugino - Bertalan Ágnes
Juliette Lewis - Für Anikó
Shannyn Sossamon - Hámori Eszter
Charlie Tahan - Baráth István
Melissa Leo - Kovács Nóra
Greta Lee - Laudon Andrea
Tim Griffin - Csík Csaba Krisztián
Reed Diamond - Fazekas István
Barclay Hope - Rosta Sándor
Scott Michael Campbell - Bozsó Péter
Terrence Howard - Király Attila

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: FOX

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása