Sorozatsztárral táncol együtt új klipjében Madonna

2015. április 09. - Jasinka Ádám

 A pop nagyasszonya mostanában jelentette meg legújabb, Rebel Heart című albumát, aminek másodikként kiadott kislemezéhez, a Ghosttown-hoz tegnap este tették elérhetővé az interneten a videoklipet. A posztapokaliptikus világban játszódó videóból három dolog szerintem az érdekes, az egyik, hogy Madonna valami brutálisan jól néz ki, a másik, hogy rendesen odarakták a látványt, a harmadik pedig, hogy feltűnik benne egy filmekből és sorozatokból ismert színész is.

 A színész kvázi vendégszereplését önmagában nem vernénk olyan nagy dobra, mivel sokszor előfordul, hogy ismert emberek játszanak el egy-egy kis szerepet videoklipekben, de annak, hogy Terrence Howard alakítja Madonna partnerét ebben a videóban, bizony külön érdekessége van. Az énekesnő albuma, ugyanis hosszú idő után azért nem tudott a Billboard 200-as listájának élén nyitni az Amerikai Egyesült Államokban, mert a hihetetlenül sikeres Empire című sorozat hanganyagát vitték, mint a cukrot. Az új klipjében Madonna pedig pont a vetélytárs, az Empire főszereplőjével szerepel és táncol együtt. Jó PR-fogás vagy véletlen lenne?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása