Ismert magyarokat zárnak össze Friderikusszal

2015. április 08. - Jasinka Ádám

 A TV2 az utóbbi idők szerintem legfrappánsabb műsorötletével állt elő, ami egyszerre ötvözi a beszélgetős műsorokra jellemző, gyakran érdekes interjúkat a valóságshow sajátosságával, a más emberek iránti kíváncsisággal. A realityket sokan azért nézik, köztük én is, hogy ha van a szereplők között valaki, aki szimpatikus, akkor érdekel, hogy egyes szituációkban, bizonyos ingerek hatására hogyan viselkedik. Az Összezárva Friderikusszal pedig olyan interjú-sorozat lesz, amiben híres emberek, celebek lesznek egy teljes napra összezárva Friderikusz Sándorral egy külön erre a célra berendezett lakásban.

osszezarva_friderikusszal_logo_rgb.jpg

 Az alapötlet szerintem nagyon izgalmas, már csak azért is, mert egyszerű, nem kell hozzá semmi extra, semmi technikai kütyü, színpadias díszlet, hanem csak két ember. Az egy teljes nap alatt, amíg össze lesz zárva az adásról adásra változó híresség és a műsorvezető nem lesz kapcsolatuk a külvilággal, nem lesz kijárás és sokakról lehullhat az a bizonyos álarc, de nem csak az ismert vendégekről, hanem Friderikusz Sándorról is kiderülhetnek bizony apróságok. Érdekes lesz, na. Az első adás április huszonhatodikán lesz, Az ének iskolája felvezetésével.

A kép forrása: TV2 sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2015.04.09. 01:48:57

Van névsor? Mert azon múlik minden.

Praktikum 2015.04.09. 05:58:25

Nem szeretnék celebet látni a környéken sem.

2015.04.09. 09:09:23

Nem rossz az ötlet. A nagy kérdés persze, hogy kik lesznek a szereplők, ahogy @Flankerr is írta.
Szerintem két variáció van:
1. Celebeket hívnak meg - akkor a műsor nézettsége el fogja érni a kívánt szintet (a minősége a jelenleg futó, hasonló műsorokéval lesz egyenlő).
2. Kihagyják a celebeket - akkor pedig rétegműsor lesz, amelynek a nézettsége meg sem fogja közelíteni az elvártat, ergo a műsor a nyarat sem éli meg.

Legalább megtudjuk, Friderikusz melyik szinten áll.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.04.09. 21:47:17

Hien az egyetlen tv2 közeli celeb, akivel ESETLEG megnézném a műsort.

Nem megyek bele ez mennyiben más mint a "Pimasz úr ott alszik", ám az sem volt kiugró siker, sőt.
És ebben még a lehetőség is kisebb... (Abban még ennél jobban is lehetett megrendezett jeleneteket csinálni.)
süti beállítások módosítása