Műsorváltozás a TV2-n: Új időpontba kerül az Éden Hotel

2015. március 13. - Jasinka Ádám

 A TV2 támasztotta fel a Viasat3-on két évadot megélt stratégiai valóságshowt, az Éden Hotelt, azonban az első két adáshetén nem szerepelt valami jól a műsor új évada és vélhetően ezeken a közepes számokon a harmadikon sem javított, mivel a TV2 a jövő héttől változtat a főműsoridős kínálatán.

edenhotelmusorrend.jpg

 A Tények és a Jóban rosszban marad a szokásos műsorsávjában, azonban az Éden Hotelt kimenekítik az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt szorításából, amivel láthatóan nem bírtak a Costa Rica partjain pihenő fiatalok. A TV2 lépése ésszerű, ha én gyártatnám ezt a drága műsort az én csőrömet is bökné, hogy alig nézik, mert nem a legjobb idősávba tették. Az a lépés viszont már kevésbé érthető, hogy az Éden Hotel helyére miért a korábban már leszerepelt és szintén közepes nézettséget hozó Zsaruk című dokureality kerül, miközben a Magánnyomozók sokkal jobb eredmények mellett került le a képernyőkről.

 Az Éden Hotel így március tizenhatodikától nem 20:20-tól, hanem 21:15-től lesz adásban, ami azt jelenti, hogy az RTL Klub két, napi saját gyártása helyett a heti, import sorozatokkal és filmekkel lesz egyszerre képernyőn.

A kép forrása: rcnews.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása