Premier évadok érkeznek az AXN-csatornákra

2015. március 12. - Jasinka Ádám

 Az AXN tavaly év vége óta elég rendesen frissíti és tölti meg újdonságokkal sorozatokból álló kínálatát, ami azt is jelenti, hogy nem egy sorozatot vagy évadot náluk láthatunk először, sőt, a Titkok és hazugságokból az amerikai vetítéssel egy napon nézhetjük az új részeket. A sorozatok gyors magyar premierjének többek között az az egyik oka, hogy visszaszoktassák az embereket a tévére (ezt csinálja a FOX és az HBO is), mivel nagyon sokan pont az eredeti és a magyar vetítés közti esetenként hatalmas időbeli csúszások miatt nem néznek semmit a tévében.

gyilkoselmek10.jpg

 Az ilyen premierek kétségtelen, hogy erre a problémára adnak megoldást, de aki egyszer már leszokott az élő tévézésről az szerintem nem fogja kedvenc műsorát vagy akár csak egy újdonságot is reklámokkal megszakítva megnézni, főleg nem időponthoz kötve. Mert ugye a reklám és a fix vetítési időpont az, ami az élő tévénézés két legnagyobb hátránya.

 Az AXN idén bemutatta már a Felejthetetlen harmadik évadát, közben pedig olyan sorozatokból adnak új, országos premier epizódokat mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, az NCIS: Los Angeles vagy például a Titkok és hazugságok. Az áprilisi kínálat pedig tovább fog frissülni, ugyanis érkezik a Gyilkos elmék 10. évada, ami jelenleg is képernyőn van az Amerikai Egyesült Államokban és az előző évad végén a sorozatból kiszálló Jeanne Tripplehorn helyére egy másik ismert színésznő érkezik, mégpedig az a Jennifer Love Hewitt, aki legutóbb az Ügyféllista című sorozatban vállalt tévés főszerepet. A Gyilkos elmék legújabb évadának premierje április elsején lesz, majd a rá következő héttől kezdve dupla részekkel lesz képernyőn.

 Az AXN mellett a női közönségnek szóló AXN White-on is lesz egy újdonság, mégpedig a spanyol, kosztümös dráma, a Gran Hotel harmadik évada. A premier április huszonegyedikén este lesz az AXN White-on.

A kép forrása: sky.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása