Dupla epizóddal kezd Az élet csajos oldala új évada

2015. március 11. - Jasinka Ádám

 Az RTLII műsorrendjében az elmúlt hetekben nem egy változtatás történt, de ezek nagy része főleg a délutáni kínálatot érintették, így az amúgy elég érdektelen főműsoridő továbbra sem rengette meg a kábelcsatornák világát. A felállás azonban március végétől ismét változik, mivel érkezik Az élet csajos oldala című szitkom harmadik évada, aminek a premierjét egyszer már bejelentették, aztán pedig le is fújták. A mostani debütálás azonban biztosabbnak tűnik.

azeletcsajosoldalartlii.jpg

 Az RTL-csoport legfiatalabb kábeladójának főműsoridős kínálatában filmek és már máshol leadott sorozatok vannak leszámítva az RTLII-s Híradót és a Magyarul Balóval című elemzős-beszélgetős műsort, azonban ezek nem nevezhetők első számú szórakoztatási forrásnak, de nem is ez a céljuk. A március végi ismételt átalakítás során kikerül a műsorrendből az 1 perc és nyersz! ismétlése és a helyére érkezik az eredeti címén 2 Broke Girls című sorozat harmadik évada, ami rögtön dupla résszel kezd március huszonnegyedikén, este tíz órakor. A kezdés után azonban visszaállnak a már jól ismert vetítési rendhez, miszerint az aznap leadott két epizód közül az első az előző napi új rész ismétlése. Ez annyit jelent, hogy az este tíz órakor képernyőre kerülő epizód után lesz csak a tényleges premier rész, ami lehet, hogy egy ilyen szabadszájú sorozat esetében annyira nem is rossz lépés. Az sem mellékes persze, hogy késő este kisebb is a konkurencia.

 Az élet csajos oldala viszont csak heti négy alkalommal lesz adásban, mert hétfőnként, este tíz órakor az RTLII-re költöző Showder Klub-ot láthatják a nézők, ami a tizenötödik évadával ezen a kábeladón debütál majd.

A kép forrása: RTLII Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása