Jön a Continuum harmadik évada a PRO4-re

2015. március 09. - Jasinka Ádám

 A TV2-csoportnál a legtöbb premier heti sorozatot nem egy adóra koncentrálódik, hanem a portfólió négy tévécsatornáján elosztva találhatjuk meg őket. Ez egyrészt jó, mivel így mind a négy adó felé tudják terelni a nézőket, akik így belekapcsolhatnak más műsorokba, sorozatokba, amiket meg is kedvelhetnek, viszont szerintem a rossz oldala ennek az egésznak az, hogy sokkal több a tudatos tévéző, aki kiszűri a reklámokat, ajánlókat és nem sokszor kapcsol oda korábban egy tévéadóra a kedvenc műsora miatt. Emiatt lehet rossz megoldás, ha a premier tartalmakat szétszórva és eldugva adják a tévécsatornák, viszont ha van bőven újdonság, akkor ez szükségszerű lépés is lehet.

continuum.jpg

 A Continuum a PRO4 egyik, ha nem egyetlen országos premier sorozata, amiből nem biztos, hogy érdemes messzemenő következtetéseket levonnunk a csatorna megítélését illetően, de elgondolkoztató, hogy a férfiakra szabott tévéadón milyen kevés új, máshol még le nem adott műsor van képernyőn. A sorozat rajongói viszont nem foglalkoznak ezzel, amit én most leírtam, egyszerűen örülnek annak, hogy megszakítás nélkül érkezik a második után az új évad, ami változatlan időpontban, este tíz órakor lesz képernyőn március huszonötödikétől a PRO4-en. Annak viszont lehet, hogy kevésbé örülnek a rajongók, hogy a harmadik évad a sorozat utolsó előtti etapja, ugyanis úgy rendelték be a negyedik évadot, hogy egyben zárásnak is szánják azt.

A kép forrása: denofgeek.us

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása