Érkezik a Haláli testcsere befejező évada

2015. március 03. - Jasinka Ádám

 A jogi sorozatokat nagyon sok országban kedvelik és meg is lehet érteni a rajongást, hiszen nagyon színes a kínálat ügyvédes sorozatok terén. A nézők közül megtalálja szórakozását az is, aki a keményebb, jogi metódusokba jobban belemerülő, társadalmi témákat is feszegető sorozatokra vágyik ebben a műfajban, de az is találhat kedvére valót aki nevetni szeretne vagy éppen a kettő keverékét, azaz a dramedy-t élvezné. A Drop Dead Diva, magyar címén Haláli testcsere az utóbbi csoportba tartozik.

halalitestcsere.jpg

 A sorozatnak hat évada készült el és tavaly fejezték be, most pedig Magyarországon is képernyőre kerül a záró évad. A dolog pikantériáját az adja, hogy az első két szezon után a magyar nézők nem láthatták a harmadikat, ellenben adásba került a negyedik évad, majd a soron következő ötödik hasonlóan járt, mint a harmadik évad, azaz nem került bemutatásra. A FEM3 úgy fogja tehát leadni a Haláli testcsere utolsó tizenhárom részét, hogy az azt megelőző etapot nem mutatták be magyarul. A furcsa vetítési rendről a TV2-től azt a választ kaptuk, hogy mind a harmadik, mind pedig az ötödik évaddal kapcsolatban jogi akadályok merültek fel, ezért nem kerültek képernyőre.

 A sorozat élvezhetőségét nem tudom ez mennyire befolyásolja, nyilván a szereplőkkel történtek dolgok a két, Magyarországon le nem adott évadban, de a történet zárását legalább magyar nyelven is meg lehet majd nézni. A premier március tizenegyedikén este lesz a FEM3-on.

A kép forrása: feveravenue.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása