Megvan a Kossuthkifli premierjének időpontja

2015. február 17. - Jasinka Ádám

 A köztévé megújulása vélhetően nem csak egy új műsorrendet fog majd jelenteni a régi műsorokkal, hanem látni fogjuk azokat a sorozatokat is, amiknek a vetítési jogát a köztévé megvásárolta, de eddig sikeresen titokban tartotta. A külföldi sorozatokról nem lehet sokat tudni, tényleg lutri, hogy mik kötnek ki az MTVA-nál, az azonban biztos, hogy van jó pár olyan sorozat, aminek igencsak érik a folytatása. Ezek sorát erősíti az Egyszer volt, hol nem volt harmadik évada, aminek készül is a magyar változata, szóval érkezik a folytatás, de jöhetne a Bosszú, a Gyilkosság valamint a hétvége délután jó nézettséget hozó Doc Martin új évada is. Ez utóbbi lehetne szerintem főműsoridős sorozata is a megújuló Duna TV-nek.

kossuthkifli.jpg

 A vélhető folytatások mellett azonban újdonságok is lesznek, köztük a régóta ígért, de csak most befejezett hat részes sorozattal, a Kossuthkiflivel. A Fehér Béla azonos című regényéből készült sorozatról felkerültek az internetre hivatalos forgatási képek, amik alapján nagyon is ígéretesnek tűnik ez a kosztümös alkotás. A képekből kiderül az is, hogy a korábban bejelentett, bitang erős színészgárda mellé sikerült további nagy neveket is leigazolni. A premier időpont eddig csak félig volt hivatalos, de most már biztosan tudjuk, hogy március tizenötödikén, vasárnap este debütál az új, magyar, saját gyártású sorozat.

 A kérdés csupán az, hogy lesz-e felvezetése, mert nagyon úgy néz ki, hogy a köztévé egyik húzó műsorának számító Magyarország, szeretlek!-ből nem készülnek új epizódok, azaz kiesik a vasárnap estéket régóta meghatározó szórakoztató showműsor. A műsor folytatásáról nincs hivatalos információ, nagy a titkolózás és az is árnyalja a képet, hogy az előre meghirdetett Maradj talpon! mégsem indul el, amivel szintén saját magának tesz keresztbe az MTVA, mivel úgy látszik az aktuálpolitika sajnos nagyon is befolyásolja a megújuló köztévé műsorfelhozatalát.

A kép forrása: Mediaklikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása