A Hal a tortánt váltja az Éden Hotel a TV2-n

2015. február 09. - Jasinka Ádám

 A TV2 a sokak által nagyon kedvelt valóságshow harmadik évadának elsőre csak a premier időpontját árulta el, azaz a hivatalos tévéműsor kiadásáig nem lehetett tudni, hogy melyik műsorsávban veti be a kétségtelenül a tavasz legnagyobb dobásának számító saját gyártású realityjét. A műsorsáv főként azért is volt érdekes, mivel nem lehetett tudni, hogy a TV2 melyik RTL Klub-os műsorral egyszerre küldi adásba az Éden Hotel harmadik évadát.

edenhotel_logo2d_rgb.jpg

 A hivatalos tévéműsor szerint pedig a főműsoridő legkeményebb helyére, az Éjjel-nappal Budapest második fele és a Barátok közt című sorozat ellen teszi képernyőre, ez pedig több szempontból is elég rizikós vállalkozás, de ugye kockázat nélkül nincs nyereség. Az RTL Klub válasza lesz érdekes, már ha lesz válasz, mert lehet, hogy bíznak annyira a saját gyártású, napi műsoraikban, hogy nem változtatnak majd a műsorrenden.

 Az Éden Hotellel kapcsolatban az lesz még az érdekes, hogy más realitykkel ellentétben nem lesz a hét minden napján adásban, azaz amíg a Celeb vagyok, ments ki innen! vagy éppen a Való Világ minden nap jelentkezik összefoglalókkal, addig az Éden Hotel csak hétköznap esténként lesz képernyőn.

 A Hal a tortán - Éden Hotel csere mellett az lesz még a változás, hogy nem lesz vasárnap esti showműsora a TV2-nek, hiszen befejeződik a Rising Star első évada és a következő saját gyártású, énekes műsor, Az ének iskolája harmadik évada vélhetően csak tavasszal vagy nyár elején érkezik a tévék képernyőire. A TV2 azonban nem marad saját gyártások nélkül, hiszen az Éden Hotel mellett érkezik a Kasza! is kedd esténként, valamint péntekenként az új, éttermeket gatyába rázós műsor A konyha ördöge és utána, késő este a Frizbi Hajdú Péterrel. A sorozatok terén továbbra is az NCIS lesz az egyetlen premiere a tévécsatornának, ami nem késő este kerül adásba. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

15:55: Emlékezz, Reina!
16:55: A Macska
17:30: Fiorella
18:00: Tények
19:35: Jóban rosszban
20:20: Éden Hotel
21:35: film / Kasza! / film / NCIS / A konyha ördöge
22:35: film / film / film / Hawaii Five-0 / Frizbi Hajdú Péterrel
23:45: Az elnök árnyékában / film / Lángoló Chicago / Az indíték / Grimm

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2015.02.10. 00:06:13

@Ördög Zoltán: Igen, de nem lenne-e jobb felvezetés egyből a Tények? A 20-as sáv miatt gondolom nem sok olyat mutatnak majd, ami nagyon korhatáros lenne.

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.02.10. 17:46:39

@Jasinka Ádám: Én nem tenném a Tények után. A JR viszonylag jól hoz akkor. A nézői szokások is nagyon fontosak.És a JR hosszabb projekt.
A számai is biztosabbak.
Buktak már meg realityk főcsatornán, főműsoridőben.
A legfrissebb vv7 sem kiugró siker. (Ott is hosszabb kihagyás lesz, mint legutóbb volt.)

De hogy érdekesebbet írjak, izgalmas kérdés számomra a Konyhafőnök helye is! A Fókusz meglepetésre újra jól hoz a 19-es sávban. A Híradó azt is megdobta.
Az ÉNB, BK sikere meg közismert.
Az RTL helyében én bizony nem nyúlnék a Híradó-Fókusz-ÉNB-BK sormenethez.
Kivéve ha az RTL2-t akarják valamivel megdobni, ami a vv7 nélkül nulla...
Ha minden marad a főcsatornán, nem lepődnék meg ha "csak" a BK után menne a Konyhafőnök.

Jasinka Ádám 2015.02.10. 19:40:46

@Ördög Zoltán: A Jóban rosszban egyszer már megjárta, hogy későbbre került, kevesebben is nézték, de szerintem a nyolc óra nem lenne olyan vészes, viszont a Barátok közt már annál inkább, viszont így az Éden Hotel kevesebb nézőt kap felvezetésül, de lehet felhúzza majd a Jóban rosszban számait.

Az RTL Klub tényleg nincs egyszerű helyzetben. A Híradó-Fókusz párost vétek lenne piszkálni, ellenben az Éjjel-nappal Budapest már egy olyan pontja a főműsoridőnek, amit lehet nem ártanak máshova rakni, esetleg késő estére, de emiatt a heti sorozatok kerülnének ki a képből, aminek megint csak sokan nem örülnének és egy Szulejmán azért biztos nézőtáborral rendelkezik. A konyhafőnök viszont jobban ki tudná szerintem használni a Fókusz felvezetését.

Flankerr 2015.02.11. 10:23:09

Plusz ne feledkezzünk meg a zsákból bármikor előhúzható Balázs féle vetélkedőkről se.
süti beállítások módosítása