Jön a Cobra 11 új évada az RTL Klub-ra

2015. február 03. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub is megnyomja a 2015 eleji főműsoridős sorozatkínálatát, ugyanis nem csak új részeket, hanem új évadokat is elhoznak Magyarországra. Az egyik A mentalista váltásaként érkező Castle lesz, amiből az ötödik évadot láthatják majd a nézők, a másik pedig a sokáig legnézettebb sorozatként számon tartott német nyomozós sorozat, a Cobra 11 új évada lesz. Az RTL Klub elég régóta szünetelteti ezt a húzó sorozatát és hiába a kiemelt, vasárnapi műsorsáv, sem A szállító, sem pedig a Taxi - amit el is kaszáltak - nem tudott méltó helyettese lenni Semirnek és aktuális társának.

cobra11_1.jpg

 A Cobra 11 19. évada február huszonkettedikén kezd a szokásos műsorsávjában. Az új évad érdekessége az lesz, hogy az előző etap végével távozó Tom Beck helyére Vinzenz Kiefer érkezik, azaz ismét új társat kap Semir, aki 1996 óta állandó szereplője a történetnek.

A kép forrása: serienhai.de

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása