A TV2-re jön az Éden Hotel harmadik évada

2015. január 22. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél ismét eljátszották azt, amit tavaly A nagy duett esetében is, azaz bejelentették, hogy egy nagyszabású műsort fognak bemutatni a SuperTV2-n, a legfiatalabb kábelcsatornájukon, majd a premier előtt változtattak a döntésen és inkább a főadón tűzték képernyőre a tervezett saját gyártást. Ez az Éden Hotel esetében is így lesz, ami egyrészt jó döntés, mivel így több ember látja a műsort, viszont amiatt, hogy eredetileg nem a TV2-re tervezték nem titkon az a szándékuk, hogy a mostanában elég rossz főműsoridős nézettségen javítsanak vele.

 Az RTL Klub ugyanis a főműsoridőben leiskolázza a TV2-t és úgy az összes tévécsatornát, így érthető ez a döntés, hogy inkább a főadót javítják fel, mintsem a kábelcsatornájuk számait dobják meg. Ez utóbbi lépés ugyanis lehet, még több nézőt vett volna el a TV2-től tovább csökkentve az amúgy is alacsony nézettséget.

 Az Éden Hotel első két évada a Viasat3-on volt látható, a harmadik pedig sokak meglepetésére a TV2-n kerül adásba. A műsorvezető Horváth Éva helyett Berki Krisztián, a forgatási helyszín pedig Costa Rica lesz. A harmadik évad első része február huszonharmadikán debütál egyelőre nem tudni, hogy melyik műsorsávban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása