Spanyol drámasorozat érkezik a köztévére

2014. december 28. - Jasinka Ádám

 Az M1 jövő év januárjára tervezett műsorrendjéből az látszik, hogy továbbra is európai sorozatokban gondolkodnak, már ami a főműsoridős kínálatot illeti. Ez persze lehet jó is, hiszen a legtöbb magyar tévéadón az amerikai sorozatok vannak túlsúlyban és ilyenkor mindig üdítő olyan tartalmakat látni, amik a nyelvi korlátok miatt kikerülnek az egyszeri sorozatnéző látóköréből. Az M1-re 2015-ben érkezik egyszer egy német orvosos sorozat a már képernyőn levő Gran Hotel mellé, de most kiderült, hogy még egy spanyol drámát is műsorára tűz a köztévé.

oltesekkoztazido.jpg

 Az Öltések közt az idő a spanyol írónő María Duenas azonos című regénye alapján készült tizenegy epizódos, a spanyol polgárháború és a második világháború idején játszódó drámasorozat. A történet főszereplője Sira, aki egy szegény varrónő lánya és apa nélkül nő fel Madridban. A tehetsége a varrásban azonban gyorsan megmutatkozik és hamar ki is tanulja a szakmát. Sira szerelmes lesz és a közös életüket, házasságukat tervezik a köztisztviselő Ignacióval, amikor két férfi bukkan fel a lány életében. Az egyikük a rég nem látott apa, a másikuk pedig egy jóképű írógép-kereskedő, a két férfi jelenléte pedig felforgatja Sira életét. A premier január kilencedikén lesz az M1-en.

Forrás: port.hu
A kép forrása: elasombrario.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása