Katherine Heigl sorozatával kezdi az új évet a TV2

2014. december 16. - Jasinka Ádám

 A TV2 idén nem sok premier sorozatot mutatott be, az évadpremiereket és az új részeket is inkább a kábelcsatornáin tűzte képernyőre sokak örömére, azonban a főadón zömében saját gyártásokat adtak. A 2015-ös év azonban más lesz, ugyanis a Rising Star felvezetésével bemutatják az NBC idei egyik újonc sorozatát, a Katherine Heigl főszereplésével készült CIA-s State of Affairs-t.

stateofaffairs.jpg

 A sorozat magyar címe Az elnök árnyékában lesz és a történet középpontjában egy olyan CIA elemző áll, akinek a vőlegényét a saját szeme láttára végezték ki. A főszereplőnő egy elemző csoportot vezet és ezért közvetlenül jelent az amerikai elnöknőnek. A premier január negyedikén lesz, a TV2 énekes tehetségkutatójának a felvezetésével.

A kép forrása: cabletelevisionbundles.s9.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása