Ők A Dal 2015 első tíz versenyzője

2014. december 09. - Jasinka Ádám

 Az MTVA tegnap jelentette be, hogy kik lesznek a negyedszer is megrendezésre kerülő A Dal című eurovíziós selejtező műsor zsűritagjai és ki az a tíz előadó, akik biztosan versenybe szállhatnak a dalversenyre való kijutásért.

adal_1.jpg

 A köztévé egyik legsikeresebb saját gyártása A Dal, nem meglepő, hogy sokan jelentkeznek és hogy az MTVA-nál is kiemelten foglalkoznak ezzel a műsorral. Az évad egyik újdonsága lesz a már a Való Világban és a Rising Starban is megismert mobilapplikációs szavazás lesz. A másik újdonság a zsűriben lesz, ugyanis az előző évadban szereplő Kovács Kati helyére Pierrot érkezik, akit sokan nem csak a zenéjéről, hanem a TV2-s tehetségkutatóból, a Megasztárból is ismerhetnek. A zsűri többi tagja Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip lesznek.

 A beérkezett több mint háromszáz pályamű közül egy tíz fős zsűri választotta ki a műsorba bekerülő harminc dalt, amiből tegnap jelentették be az első tízet, majd szerdán és pénteken reggel, a Petőfi Rádióban a többi elődöntőst. A versenyzők között vannak ismertebb előadók, és tehetségkutatóban feltűnt énekesek, együttesek is, többek között Tóth Vera, az MDC, Farkas-Jenser Balázs és a Spoon. A dalok részleteit a műsor Facebook oldalán meghallgathatjátok, de sok a YouTube-on is megtalálható.

 Az első tíz versenyző: Tóth Vera, Spoon, Csemer Boglárka - Boggie, Dallos-Nyers Boglárka - Bogi, Péter Barbara - Barbie, MDC, Karmapolis, Farkas-Jenser Balázs, Szécsi Saci és Szécsi Böbe és Chances.

Forrás: A Dal Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása