A Comedy Central-nak van humora

2014. november 17. - Jasinka Ádám

 A magyar tévéadók és az őket nézők között én sokszor úgy érzem, hogy van egy fal, amit a tévécsatornák ritkán vagy egyáltalán nem is akarnak átlépni. Mi adjuk a műsort, te nézed, ez az a mentalitás, amit sokan követnek és elég nézőidegen, ha fogalmazhatok így. Nem azt mondom, hogy mindenbe vonják be a tévézőket, és legyen valamilyen párbeszéd, de ez szerintem nagyon sokat javíthat egy tévéadó megítélésén.

 A Viasat3 idén párszor már lebontotta ezt a falat, először akkor, amikor a nézőkre bízta, hogy melyik filmet vetítsék a kiválasztott műsornapon, másodszor pedig akkor, amikor egy technikai bakira frappánsan válaszoltak. A Comedy Central ilyesfajta dolgait nem követem annyira, nem tudom szoktak-e ilyesmiket csinálni, de ezek a videók, amik a Modern család harmadik szinkronja körüli kis felháborodás miatt készültek nagyon jók lettek.

 A sorozat új magyar változatát továbbra sem tudom megszokni, de ezekkel az ötletes megoldásokkal engem kenyérre lehet kenni. A többi videót a tovább mögött találjátok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2014.11.17. 17:07:27

Jók, de a Gergely Róbertes, na AZ zseniális :D

Endrődy 2014.11.18. 11:51:06

Á, ez hatalmas! :D Főleg amikor Peller Anna kvázi saját magát trollkodja :D
süti beállítások módosítása