A Lost színészének új sorozata jön a Universal Channel-re

2014. augusztus 30. - Jasinka Ádám

 A Universal Channel az egyik olyan kábelcsatorna Magyarországon, amit szerintem nagyon kevés ember tud csak nézni, de ennek ellenére rengeteg premier sorozatot és filmet adnak. A húzó műsoraik közé tartozik a Kékpróba című női főszereplős, rendőrős sorozat, valamint az egyik személyes kedvenc drámasorozatom a Botrány is. De ezek mellett adják A férjem védelmében, a Psych - Dilis detektívek, a Zsaruvér és a Hawaii Five-0 epizódjait is, többségében premierként.

Ajovougynoke.jpg

 Az őszi műsorrendjükben pedig több újdonság is lesz, melyek közül a legérdekesebb az az egy évados új sorozat, aminek a főszereplője a Lost-ból is ismert Josh Holloway. A jövő ügynöke (Intelligence) egy olyan férfiról szól, akinek egy chipet ültetnek a fejébe és ennek segítségével közvetlen kapcsolata lesz adatbázisokkal és rendszerekkel is. A sorozat női főszerepét a CSI: A helyszínelők című sorozatból ismert Marg Helgenberger alakítja.

 A Universal Channel-re ezen felül jön a Hawaii Five-0 negyedik, a Kékpróba ötödik és a Zsaruvér negyedik évada, valamint a Kettős ügynök című sorozat is. Az őszi kínálatot bemutató ajánlót a tovább mögött találjátok.

A kép forrása: Galaktika.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása