A saját gyártásait tálalja ősszel az RTL Klub

2014. augusztus 18. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub nem aprózza el az őszi műsorrendjét és nem csak új formátumokat, hanem premier sorozatévadokat is bemutat a tévéadók legfontosabb időszakában. A múlt héten bejelentették, hogy elkészítik a magyar változatát az amerikai The Doctor Oz Show-nak, amiben a műsorvezető betegségekről, gyógymódokról ad felvilágosítást. A műsornak egyelőre nincs konkrét időpontja.

 A tévécsatorna őszre tervezett egyik újdonsága egy napi vetítésű, főzős reality lesz, amiben amatőr szakácsok mérettetik meg a három fős zsűri előtt magukat. Az ítészek között ott ül Vajda Pierre ételkritikus, Bernáth József séf és Fördős Zé gasztroblogger, akik minden hétköznap az RTL Klub-os Híradó után lesznek képernyőn.

 A Fókusz A konyhafőnök miatt újra a hírműsor előtti idősávba kerül, s hosszabb adásidővel lesz képernyőn, hiszen fél hat előtt fog kezdődni. A tévécsatorna ezt már meglépte egyszer idén, de a magazinműsor nem tudott mit kezdeni a Maricruz-zal. A TV2 délutáni nézettségi sikere ellen nem talál megoldást az RTL Klub, és ősszel sem hoznak be valami újdonságot, egyszerűen telenovellát küldenek a telenovella ellen.

 A délutáni kínálatban is lesz változás, aminek nem örülhetnek annyira a Tuti gimi rajongói, hiszen a tévéadó a nyolcadik évad hatodik része után szünetre küldi a sorozatot, és a helyén A konyhafőnököt fogja ismételni. A kora délután az RTL Klub-nál egyébként is az ismétléseké, hiszen a Fókusz és az Éjjel-nappal Budapest is újrázik az egyik legkevésbé nézett idősávokban.

 A másik változás, aminek szintén nem fognak sokan örülni az lesz, hogy az Éjjel-nappal Budapest epizódjaiban három reklámszünet is lesz, emiatt pedig nyolctól fél tízig fog tartani egy rész. Ennek a nyújtásnak a Barátok közt issza meg a levét, mivel este tíz órakor lesz vége az aktuális epizódnak, és ez a lépés tavasszal se hozott nézettségi sikert az RTL Klub-nak, habár nyerték a főműsoridőt.

 A saját gyártások miatt a külföldi sorozatok csak este tíz órakor fognak kezdődni, de premier epizódok lesznek képernyőn. A Dr. Csont, A mentalista, a Szulejmán mind új résszel, míg a CSI: A helyszínelők csatornapremierrel szórakoztatja a nézőket. A késő esti Híradó sikere miatt ősszel is lesz ismétlés este az RTLII-s hírműsorból, ami miatt a megszokott magazinműsorok még később, hajnalban fognak adásba kerülni. A jó hír viszont az, hogy mind a XXI. század, mind a Házon kívül új részekkel fog jelentkezni.

 Az RTL Klub ezek mellett csinálja az X-faktor ötödik évadát is, aminek Istenes Bence lesz a műsorvezetője, a zsűriben pedig Tóth Gabi, Szikora Róbert és Alföldi Róbert mellett Little G. Weevil foglal helyet. A hétvége más szempontból is érdekes lesz a tévéadón, hiszen a Cobra 11 váltásaként bemutatnak egy új, francia-amerikai sorozatot, a Taxit, amiben egy rendőrnő kénytelen taxival utazni a bűntények helyszínére, mivel bevonták a jogosítványát.

 A tévécsatorna ezen felül készül a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadával is, aminek ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetői. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

13:15: Fókusz (ism.)
13:55: Éjjel-nappal Budapest (ism.)
15:10: A konyhafőnök (ism.)
16:10: Az örökség
17:25: Fókusz
18:00: Híradó
18:55: A konyhafőnök
20:05: Éjjel-nappal Budapest
21:30: Barátok közt
22:05: Dr. Csont - A mentalista - Szulejmán - film - CSI: A helyszínelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása