HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. augusztus 10. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Az élet csajos oldala

 Az RTLII-n bemutatott új sorozat szinkronja elsőre nem igazán nyerte el a tetszésemet, de ahogy nézem újra az epizódokat egyre jobban lenyűgöz a színészek játéka. A szinkronban két meglepetés is ért, az egyik maga a hangválasztás volt, mivel nem gondoltam volna, hogy ezeket a hangokat kapják a szereplők. Nem azért, mert rosszak, éppen ellenkezőleg, csak mégis furcsa volt elsőre a Németh Borbála-Ruttkay Laura páros, mert nem ilyen szerepekben szoktuk meg őket. A másik, amin igencsak meglepődtem, az Ruttkay Laura játéka volt. Nem tudom, mennyire élvezi a munkát, de egy olyan oldalát mutatja meg, amire eddig szerintem a szinkronban nem volt lehetősége és ez nagyon jól áll neki. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Kat Dennings (Németh Borbála), Beth Behrs (Ruttkay Laura), Jonathan Kite (Varga Gábor), Jennifer Coolidge (Farkasinszky Edit), Garrett Morris (Várkonyi András), Mattew Moy (Elek Ferenc)

Cédrusliget

 Az M1 tűzte képernyőre ezt a romantikus drámát, aminek szerintem nagyon jó lett a magyar változata. A főszereplőnőt Tóth Enikő még nőiesebbé teszi, és jó partner a számára Kőszegi Ákos.

Szereplők: Andie MacDowell (Tóth Enikő), Dylan Neal (Kőszegi Ákos), Garry Chalk (Borbiczki Ferenc), Paula Shaw (Menszátor Magdolna), Brennan Elliott (Széles Tamás), Timothy Webber (Kertész Péter), Barclay Hope (Fazekas István), Andrew Airlie (Jakab Csaba), Wanda Cannon (Zsurzs Kati)
További magyar hangok: Hámori Eszter, Kálid Artúr, Madarász Éva, Sallai Nóra, Laudon Andrea és Joó Gábor
Magyar szöveg: Dr. Halász Blanka
Szinkronrendező: Vajda István
Stúdió: Balog Mix

Brickleberry

 A Comedy Central egyik új animációs sorozata, a Brickleberry nem épp a szokványos humort hozza, a szinkron viszont a szokásos minőséget. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Woody (Schneider Zoltán), Steve (Szokol Péter), Ethel (Erdős Borcsa), Malloy (Elek Ferenc), Denzel (Gacsal Ádám), Connie (Kocsis Mariann)

Rámenős páros

 A köztévé másik premier sorozata egy német krimi, ami a komoly, drámai vonal mellett vicces is.

Szereplők: Jörg Schüttauf (Fazekas István), Dominic Boeer (Pál András)
Szinkronrendező: Majoros Eszter
Stúdió: Mafilm Audio

A S.H.I.E.L.D. ügynökei a Marveltől

 A Viasat3 sorozatkínálata elég impozáns és ezt tovább tudják fokozni, mégpedig egy szuperhősős történettel.

Szereplők: Clark Gregg (Dolmány Attila), Ming-Na Wen (Vándor Éva), Brett Dalton (Bozsó Péter), Chloe Bennett (Bogdányi Titanilla), Ian De Caestecker (Czető Roland), Elizabeth Henstridge (Simonyi Réka)
Szinkronrendező: Lengyel László
Stúdió: Mafilm Audio

Interjú Németh Borbálával

Az interjút a linkre kattintva olvashatjátok el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása