Ők lesznek az RTL Klub főzős realityjének zsűritagjai

2014. augusztus 09. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub Konyhafőnök címmel készít főzős műsort, amiben amatőr szakácsok mérhetik össze tudásukat a főnyereményért. A zsűri és a műsorvezető személye mindig fontos egy-egy ilyen kvázi valóságshow-nál és ezért is volt érdekes, hogy kiket választ az RTL Klub a magyar gasztronómia ismertségei közül.

zsuri.jpg

 A zsűri három főből fog állni, akiket a gasztronómia különböző területeiről válogattak össze. Vajda Pierre ételkritikus, közel kétezer étteremben fordult meg világszerte, véleményét pedig sosem rejti véka alá. “Az igazi konyhafőnök átlagon felülien főz, kiváló az ízlése. Egyszerre képviseli a minőséget és a kreativitást, miközben a legapróbb részletekre is odafigyel a konyhában. Ez egy nagyon összetett dolog, nem sok emberben van meg ez a képesség, hogy konyhafőnök lehessen. Éppen ezért kritikus leszek… Minden esetben”.

 A zsűri legszigorúbb tagja azonban nem ő, hanem Bernáth József séf lesz. A karrierjét Lyonban kezdte, majd Londonban folytatta és több Michelin-csillagos étteremben is dolgozott már. “A Konyhafőnök precíz, gyors, tiszta munkát végez és harmonikus ételt tálal fel. Azonban nem elég a jó ízkombináció, a technikákat is ismerni kell. Ha valaki olyan ételt tesz elém, amit már ránézésre se szívesen kóstolnék meg, azzal kegyetlen leszek”.

 A harmadik zsűritag a gasztrobloggerként ismertté vált Fördős Zé a gyorsan, de frappánsan elkészíthető ételek szerelmese. “Rengeteg különböző képességgel kell rendelkeznie a konyhafőnöknek. Főzzön jól, ez alap. Ugyanakkor legyen jó menedzser, irányító és kreatív. Én ezt a három dolgot is vadászni fogom majd”.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása