HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. június 15. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, képet, videót és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Szerelem zálogba – szinkron riport

 A Magyarszinkron.hu megnézte, hogyan készül az RTLII-n képernyőn levő Szerelem zálogba című telenovella magyar változata és beszélgettek a színészekkel valamint a szinkronrendezővel, Szalay Évával. A videót érdemes megnézni, bár én mindegyik ilyen kulisszatitkosra ezt mondom, de ez is jó, tényleh, főleg az egyik poén, amit persze, hogy nem fogok elárulni. A szinkron egyébként a Hang-Kép Szinkroncsoportnál készült.

Szinkronos színésznők

 A Femina.hu női magazin készített fotó- és interjúsorozatot népszerű és gyakran foglalkoztatott (nem mellesleg csinos) színésznőkkel. A képre kattintva megnézhetitek a többi fotót, míg a linkeken az interjúkat találjátok. A képeket Botond Márton készítette.

Urbán AndreaBogdányi TitanillaZsigmond TamaraKiss VirágOrosz HelgaRoatis Andrea

Így neveld a faterod

 A Comedy Central mutatta be a Family Guy alkotóinak első élőszereplős sorozatát, amihez szerintem jó magyar hangokat választottak, bár maga a sorozat a szinkronminta alapján nem lesz a kedvencem. Annak viszont örülök, hogy Bolba Tamást megint hallani sorozatban. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Giovanni Ribisi (Bolba Tamás), Seth Green (Seszták Szabolcs), Peter Riegert (Papp János), Martin Mull (Szersén Gyula)

A gonosz álarca

 A TV2 a főműsoridőben vetíti ezt a telenovellát, amit a saját hírműsorukban, a Tényekben is népszerűsítettek. A riportban beszélgettek a két főszereplőt szinkronizáló Pálfi Katával és Miller Zoltánnal. A színésznőt mostanában elég sok helyen hallhatjuk és láthatjuk, hiszen szinkronizál többek között a Brooklyn 99 - Nemszázas körzetben és játszott a Hacktion Újratöltve című köztévés sorozatban. A gonosz álarca magyar változata a Masterfilm Digitálnál készült, a szinkront pedig Hornyák Mihály rendezte.

Dühös fiúk

 Na nem azért, mert róluk nem készült olyan jó fotósorozat, mint a hölgyekről. Az ausztrál színész új sorozatait az HBO szokta bemutatni, ahogyan tette ezt ebben az esetben is. A főszereplő több karaktert is megformál, ezért nagy feladata van Fekete Zoltánnak, de ismét jól oldja meg a feladatot. A magyar változatot Dezsőffy Rajz Katalin készítette. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása