Berendelt az NBC: új évad lesz a Városfejlesztési osztályból is

2014. március 20. - Jasinka Ádám

 Az NBC két újonc sorozata mellett új szezont kért több másik, már-már veteránnak számító sorozatából is. Az idei tévés idény első olyan sorozata volt a The Blacklist, ami nem csak a teljes első szezonos (22-24 epizód), de a második évados berendelést is megkapta. Persze azóta már több újonc szériát is bekértek a következő szezonra a csatornák, többek között az NBC-s Chicago PD-t, ami a szintén új évadot kapott Lángoló Chicago testvérsorozata.

 A csatorna ezek mellett berendelte még a Grimm negyedik, a Városfejlesztési osztály és a The Voice hetedik, a The Biggest Loser tizenhatodik és a The Apprentice tizennegyedik évadát.

 Az NBC ezekből a sorozatokból még nem rendelt új évadot: About a Boy, Believe, Crisis, Dracula, Growing Up Fisher, Community, Hannibal, Law & Order: SVU, Parenthood, Revolution, The Sing-Off.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása