A CBS berendelt; új évad az NCIS-nek, a Két pasi meg egy kicsinek és A célszemélynek is

2014. március 14. - Jasinka Ádám

 A legnézettebb országos amerikai csatorna miután tegnap előtt berendelte a legnézettebb szitkom, a The Big Bang Theory nyolcadik, kilencedik és tizedik évadát fogta magát és még tizennyolc műsorának kérte be az új szezonját, ezzel kvázi azt sugallva, hogy nem nagyon lesznek náluk új sorozatok.

  • Dráma: NCIS (12.évad), NCIS: Los Angeles (6. évad), CSI: A helyszínelők (15. évad), Gyilkos elmék (10. évad), Zsaruvér (5. évad), Sherlock és Watson (3.évad), A férjem védelmében (6. évad), Hawaii Five-0 (5. évad), A célszemély (4. évad)
  • Szitkom: The Big Bang Theory (8-9-10. évad), 2 Broke Girls (4. évad), Mike & Molly (5. évad), A Miller család (2. évad), Mom (2. évad), Két pasi meg egy kicsi (12. évad)
  • Reality: Survivor (29-30. évad), The Amazing Race (25. évad), Undercover Boss (6. évad)
  • Hír-, magazinműsor: 48 Hours (27. évad), 60 Minutes (47. évad)
  • Be még nem rendelt sorozatévadok: A mentalista (7. évad), Eszementek (2. évad), Intelligence (2. évad), Hostages (2. évad), Felejthetetlen (3. évad)
  • Kasza: We Are Men (1. évad), Így jártam anyátokkal (9. évad)

 A CBS műsorrendjét megnézve nem lennék az új sorozatötlettel házalók és a forgatókönyvírók helyében, ugyanis a csatorna azokhoz a sorozatokhoz, amikhez ebben a körben nem kért folytatást még kérhet új szezont, plusz van ugye a tarsolyban két spinoff is, s ha bejön az NCIS: New Orleans és a CSI: cyber bűnözös vonala, akkor bizony egy-két új drámának lesz csak műsorhelye az adó kínálatában. De persze a szitkomokról se feledkezzünk meg, ugyanis nem csak drámáknál gondolkozik egy márka továbbgyúrásán a csatorna, hiszen készül az Így jártam anyátokkal testvérsorozata, az Így jártam apátokkal is, ami ugyancsak elophatja a népszerű komédia műsorsávját.

MusorrendCBS.pngA képre kattintva elérhető a nagyobb változat.

 A tévéadó programigazgatója ha úgy dönt, hogy a tavaly őszi műsorrenden nem változtat, és kivesszük azokat a sorozatokat, amiket most nem rendeltek még be, akkor azt látjuk, hogy két drámának és két szitkomnak van helye a főszezonban, ami egyrészt remekül hangzik, hiszen ezek szerint a csatornának sikerült olyan sorozatokat csinálnia, ami érdekli a nézőket, viszont másrészt ezek a betonbiztos műsorok elveszik az új sorozatok elől a helyet, s a csatorna közönsége így nem is tud megújulni. Persze a midseason, a tavaszi és a nyári szezont nem számoltam most, ahol azért nagyobb a szabadság ilyen téren.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása