A FOX berendelte Kevin Bacon thrillerének és a Golden Globe-díjas szitkomjának új évadát

2014. március 08. - Jasinka Ádám

 A FOX meglepő módon bekérte három, mondhatni alacsony nézettségű vígjáték sorozatának a következő szezonját, amit én személy szerint nem bánok, mivel a New Girl, ha darálva is nézem, de rendkívül jó (bár a harmadik évadot sokan ekézik), a Brooklyn 99 - Nem százas körzet pedig egyértelműen a kedvenc új komédiám az idei sorozatszezonból. (A Brooklyn 99 - Nem százas körzet szinkronhangjait itt, az ajánlóit pedig itt nézhetitek meg.)

BNN.jpg

 A csatorna berendelte még a The Mindy Project negyedik és a Kevin Bacon főszereplésével készült sorozatgyilkosos, szektás sorozat, a Gyilkos hajsza harmadik évadát. A Glee - Sztárok leszünk a hatodik évadra, a Dr. Csont a tizedik szezonra és Az Álmosvölgy legendája pedig a második etapra már megkapta a berendelést, a teljes bekért sorozatlistát a tovább mögött találjátok.

 A többi sorozat közül az Emberi tényező, a Dads, a Nevelésből elégséges, az Enlisted, a Family Guy és a Rake új szezonja azért is kérdéses, mivel a csatorna a pilotszezon kvázi felszámolásával sok tervet egyből sorozatnak kért be, így nem sok műsoridő marad az előző szezonban indult és kevésbé nézett szériáknak.

Bob burgerfalodája - ötödik évad
Dr. Csont - tizedik évad
Brooklyn Nine-Nine - második évad
Gyilkos hajsza - harmadik évad
Glee - Sztárok leszünk - hatodik évad
MasterChef Junior - második és harmadik évad
The Mindy Project - harmadik évad
New Girl - negyedik évad
Az Álmosvölgy legendája - második évad
A Simpson család - huszonhatodik évad

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása